Hat oreg motorba nem jo belekezdeni...mindig jonnek elo nem vart hibak...
Sok ido, turelem es penz kell hozza..
En mar csak akkor fogok belekezdeni megint, ha csak hobbi szinten akarom csinalni...marmint, ha van mellette motorom...
háááát nagyjából ja.....
főleg amilyen agyonjavítottak vannak belőle.....és ha netán mégis körbejavítod és megy rájössz, hogy más elképzelésed volt a motorozásról.....régi technika stb....
szerintem nem érdemes pénzt meg energiát beleölni egy ilyen régi lófaszba....inkább frissebb lovat vennék
alkatrész az még csak-csak van hozzá nagyjából elfogadható áron....kopó cuccok azok meg sima áron beszerezhetőek...
szeva andris mi a véleményed egy ktm mx 500 as motorról lehet hozzá alkatrészt kapni és aranyáron csak mert tudom hogy te is foglalkoztál valami öregebb ktm-el
hat...en szerintem fogok venni egy CR 500-ast....
Ha vegre rendbejovok anyagilag (remelem 1 even belul sikerul),akkor szeretnek venni par motort: csepel 125, simson (nosztalgia miatt), egy harley..asszem ennyi...
itt is esik a kurva anyját ...mondjuk nem baj a földnek...csak már elállhatna, hogy mi ne legyünk vizesek.....
ha eláll nagyon patent lesz a pálya ...
szerintem később indulunk.....pár nappal
addig legalább haladok valamennyit a dolgommal
ááááá esik ez a kibaszott essső
Sok ido, turelem es penz kell hozza..
En mar csak akkor fogok belekezdeni megint, ha csak hobbi szinten akarom csinalni...marmint, ha van mellette motorom...
De egy CR 500-ast szeretnek majd venni....
még mi se indultunk el.....de ami k ésik az nem érkezik pontosan
főleg amilyen agyonjavítottak vannak belőle.....és ha netán mégis körbejavítod és megy rájössz, hogy más elképzelésed volt a motorozásról.....régi technika stb....
szerintem nem érdemes pénzt meg energiát beleölni egy ilyen régi lófaszba....inkább frissebb lovat vennék
alkatrész az még csak-csak van hozzá nagyjából elfogadható áron....kopó cuccok azok meg sima áron beszerezhetőek...
mindjárt megyünk
Ha vegre rendbejovok anyagilag (remelem 1 even belul sikerul),akkor szeretnek venni par motort: csepel 125, simson (nosztalgia miatt), egy harley..asszem ennyi...
ha eláll nagyon patent lesz a pálya ...
szerintem később indulunk.....pár nappal
addig legalább haladok valamennyit a dolgommal
Most hívtak Sümegről, ott van jó idő.