gyári kuplung lesz meg hátsóteló felújítás meg hengertalp valami ultravékonyat rakj bele hogy menjen mitn állat ja ha már leszeded a tankot mérnél egy kompressziót? nekem nicsn otthon mérőm mennyinek is kéne lennie? 5 bar körül nem?
Nem vagyok japán és nem három betűből áll a nevem
A Világ egyik legnagyobb és legjobb motormárkáját képviselem
és rajtam kívül több millióan értik amikor azt mondom School of Champions
A Típusjelzésem megelőzi a CCM emet és nem szeretem ha a tudatlanok összekevernek minden kínai szutyokkal
Büszkén gondolok Ragára a triálkecskére, s a többi nagy sztárra
Szeretem az Öhlins telókat, az újabb és újabb racing kitteket
Itt élek az versenypályák szívében! Enduroban MI VAGYUNK A CSÁSZÁROK! és igenis nálunk vannak a legjobb alkatrészek!
Gas Gas én így szeretlek
Mindenki beszél ám össze vissza, szegény gyerek meg nem tudja mit csináljon. Délután felhívtam egy csávót, az azt mondta, hogy nicasilos hengert nem honolnak, én már kurvára nem tudom, hogy mi van
te sutyi csak szolok mielött eladod a családi ezűstöt hogy egy honolás kb 2-3 ezer forint, ha csak emiatt akarod eladni az sm szettet akkor gondold meg,
ez dejo, 50 ccm alatti qvadra kötelezö a rendszám, mert a 2001-ben szűletett 8 éves Kovács Pistike duhaj életet élve kárositja a természet nyugalmát 2 loerös négykerekű motorjával,
mekkora egy hűlyék már ezek, basszus ezek a törvény alkotok komoly pénzeket kapnak ezért ,hogy ilyen baromságokat kitaláljanak
6 nál még beindul. . .
A Világ egyik legnagyobb és legjobb motormárkáját képviselem
és rajtam kívül több millióan értik amikor azt mondom School of Champions
A Típusjelzésem megelőzi a CCM emet és nem szeretem ha a tudatlanok összekevernek minden kínai szutyokkal
Büszkén gondolok Ragára a triálkecskére, s a többi nagy sztárra
Szeretem az Öhlins telókat, az újabb és újabb racing kitteket
Itt élek az versenypályák szívében! Enduroban MI VAGYUNK A CSÁSZÁROK! és igenis nálunk vannak a legjobb alkatrészek!
Gas Gas én így szeretlek
Lehet, hogy kicsit unatkoztam?
Mit akarsz mééééggggg? ? ?
"Márpedig ilyen állat nincs!"
Hengerfúró műhelyMotorkerékpárok hengerfúrása. Hengerfúrás+hónolás. Nicasil-os hengerek felújító hónolása is. Megmunkálás tartomány: átmérő 35mm- 120mm-ig. Pontosság: körkörösség és párhuzamosság 0, 005 ezred miliméteren belül. Gyári technológia, gyári minőség. Sürgős esetben 24 órán belül vállalom. Árak : 50ccm-es hengerfúrás 3000-ft-tól. Hívjon bizalommal , mühelytel: 06 22 336 969, mobil: 06 70 26 38 106. Mühely: SZÉKESFEHÉRVÁR , PÖRÖS UTCA 26. Légrádi Gábor , 1987 óta az Önök szolgálatában. Köszönöm.
milyen felnik/agyak,ill milyenek a gumik?
féktárcsák?
mekkora egy hűlyék már ezek, basszus ezek a törvény alkotok komoly pénzeket kapnak ezért ,hogy ilyen baromságokat kitaláljanak