Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnéztem az iGO is borzalom romania
morGGen !

ja ITT AZ ÁJGÓ a laptopon..

nekem van egy 2002 -es autoroute és azon rajta az esztergomi bazilika meg románia is nagyjából....ill. az utak faszán rajta vannak.....(romániába azért tűnik ritkának az úthálózat mert ritka .....na és az újabb autoroute-on már esztergom is alig van rajta....
de leszarom nem nagyon kell térkép....

lemegyek dolgozni..majd gyere be........
nem vagytok itt..akkormegyek aludni...jó romcsizást,motorozást nektek....
arany,jóreggelt
IGO tudja neked az ugyis megvan nem?
Zozikám azok nem nyomják Romániát!
hozzál hozzá gps-t...én viszek invertert

tibi dobjad fel a laptopodra az autoroute vagy map&guide vagy valami mást ...de behozhatod a lemezt és enyimre is akár...
Ronis alszik már!Ő öreg bika ilyenkor aludnia kell már!
na lépek fürdök, ...kúrok---döglök
ronis ..csináltunk kartervédőt faszát tibivel...leszophatnak a powerpartsnál
reggel rádobom gyorsba vezérműszíjat paszulyra..........nehogy ott kelljen cserélni ....motort
most visszaszaladtam garázsba kitekertem olajleeresztőket ...reggelre kicsöpög aztán megvan az olajcsere is
Szia.Hát ha meg nem is de jo uton haladok talán.Tegnap meg ma is már 3x nyomtam főtt kaját hagy jöjjön vissza vmi kondi.De lassabban jön mint ahogy elment a ku.... annyát! Te hogy vagy?
most elmegyek aludnyi, csáá,
szeva főbéla, meg gyogyultál,?

már nem abbol hanem a másikbol,
én decatlonban vettem tutti jo térd zoknikat két forintért, jo minöségűek, már megvannak vagy két éve,
és nem nyultak a mosástol semmit sem,,

igaz hogy nem is mosom öket,,,
Szép jo estét az uraknak
csináltam réges régen, tyukszart ér az utcai motorozás,
Azt nem mondtad, hogy több henger van benne, mint amennyi egy RENDES motorba kellene?
Nagyon jó kis portéka!
Csak a mosásnál vigyázz, mert én egyszer bedobtam vagy 60 fokra.
Akkor nyúlt ki a fölső gumija. . .

Mondjuk attól még használom! Könnyű belebújni. . .
akkor mehetnél a csesznekringre
erröl jut eszembe ma felhivott egy ember hogy érdeklödne az eggyik elado bobcat-ra, kérdezget minden faszságot, és a végén benyögi hayabusa 1300-as csere nem-e érdekel,

mondom neki avval mit csináljak nem lehet vele egy forintot sem keresni,, erre azt mondja ember,,: és a hobby,?

mondtam neki jahhh hobbi az van, csak ott nehezen menne el a hayabusa, bűtykösgumival
én is a motorozósat
én az javasoltam a csajomnak hogy csináljuk ugy mint a discoveryn volt,: diszperzites vödör szobában felrobbant,

azt mondta hűje vagyok, pedig én komolyan gondoltam,