ok de lehet h addigkimegy belőle levegő fölfele a tartály fele 250es g nál is így volt puha volt alig fogott pár mocizás után mint a satu úgy fogott de ha mégse lenne íyg akkor leviszem hozzátok veszprémi enduron indulnék addig midneképp jónak kell lennie
Nyugodtan mutasd meg neki a jávám képét. Amiatt az egyes ülés miatt nem engedték át. Két éve még megdumáltam, most nem lehetett. Kénytelen voltam csinálni rá egy kettesnek láccó ülést
fasz tele van ezzel a fékkel tök puha de már éppen meg lehet vele álni elsőkeréken de nem az igazi sztem elkezdek vele finoman mocizni aztán majd fölmegy a tartályhoz a levegő úgyemléxem a 250 esen is yilen votl a fék az elejn aztán megjavult magától
lehet erre megyek haza pirosvár felé és beugranék döméhez egy olcsó ám jóminőségű HEBO crossmotorkerékpárvezető zoknira ...
van ? 84 -es a lábam...ja külön külön teccik kérdezni
42
na mi van puncik ? kezdenek jó híreim lenni zolikakérdésben ...hála a magasságos Atyaúristennek.....
na szóval az eredmények negatívok...amit eddeig sikerült megcsinálni...
ma egy igen komoly szuperman szemész azt mondta először hogy ne műtsük de aztán mégis műtét mellett döntött...de nem a régebben javasolt szemlevágás meg kihúzásra jutott hanem egy enyhébb korrekciós műtétre .....szóval eddig megkönnyebbültem/tünk
még pár vizsgálat hátra van mert belevágtunk egy fullos kivizsgálásba és már nem lenne értelme most abbahagyni csak az ár érték arány miatt ...szóval azt még lejátszuk és ha továbbra sem lesz hiba akkor egy szuperkonzultáció után megcsinálják azt a műtétet...
úgyhogy ma nagy kő esett le a szívemről...nem aludtam ezmiatt napok óta pedig már fáradt vagyok rendesen....
megint értelmet nyert ez a szemét élet....míg el nem fogy a következő mézesmadzag
most itt kúrom az anyámat budán ..mert be kell mennem vásárolni romcsi miatt....
te meg nem hogy motorral festenél ki ....mondjuk feltennél korongecseteket a sisakra és körbemotoroznál a lakásba