Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is azt mondom hogy nem fog egy hagyományos himbarendszerrel kijönni a KTM, mivel avval rendesen beismerné hogy az évek ota gyártott pds egy szar,,,
tény hogy muszáj lessz belevinniűk valami svédcsavart hogy ne pártoljon el tölük több száz, vagy több ezer ktm fan,
valaki arc nélkűl,,,,,,
morgen, gázos ribik,
Tiszta apja! Bocsi Döme!
hát szebb mint az apja
tanujjá.nekem is kéne már...demég tételeim sincsenek ma meg melózom
Jó re GG elt kívánok, ébredni kéne már!
Akkor arany!

Lépek dolgozni. . .
De akkor Te olyan gyors vagy hogy a saját árnyékodat is megelőzöd?

B. Bálintnak himbarendszeres téma
mai jégeső.....szomszédok kicsit megszopták.....
Válaszoltam!
Amennyit én rohangálok, nem csodálkoznék rajta. . .
Elég ügyes meg találékony gyerek vagyok de ilyen szembejövés magammal az úton még nekem se sikerült soha...
Jó kis motor, de már rég nem gyártják és elég nehezen jön hozzá alkatrész a gyárból. (lánckerék pl.) Viszont dugattyú meg hamar volt. . .
Meg itthon (az importőrtől) ha jól emlékszem talán 1 darabot adtak el, ritka jószág. Ezért nem jössz soha magaddal szemben az úton!
De a www.motorhispania.hu oldalt is nézd majd meg!
Azt azért ne felejtsük, hogy Ő az egyetlen aki olyat is el mer vállalni, amit senki!
És azért utána (ha idővel is) múködnek azok a vasak!
oké ne legyél kiváncsi! nem is mondok többet
ok legyen igazad én kitartok mellette.Jó ember és megbízom benne a véleményedre pedig nem vagyok kiváncsi
oké csak bizzál benne!de akkor ne sirjál itt!hogy mikor lesz kész meg apámfasza!milyen dolog az hogy nem veszi fel a telefont meg ilyenek?
az ilyen embert nem veszem emberszámba!azért nem veszi fel mert már nem tud neked mit kitalálni !de ugylátom te még eszed a hülyeségeit akár mit mondd neked!ha ilyen okos vagy te is akkor meg is érdemled
ezt ne firtassuk. én bízom benne és kész.. egyszer már kész volt..kész lesz még egyszer.
milyen igazi nevemmel?
ezzel regisztráltam be már 2 éve!én csak olvasok nem irok ide!
ez nem harag kérdése amugy sem!nem igazam van őszintén?
ha csak minden nap 1 csavart rak a helyére már akkor egyben van a motor de szart bele egy nagyot és most is azt teszi!
Az igazi neveddel is írhattad volna, zé tuti nem haragudott volna meg
hozd már el onnan a gecibe!olvasgatom a fórumot és már ottvan ezer éve!ennyi idő alatt összerakok neked darabokból egy motort!te meg eszed amit kamillázik neked!egy szélhámos!elviszed egy épp eszü szerelőhöz 2 nap alatt összerakja neked!főleg ha már csak annyi baja van amennyit utoljára mondott!de kinézném belőle hogy hozzá se nyult!most oltogathattok nem érdekel de egy kicsit gondolkozzál.......
nem bántás de ez igy van és sztem többen is ezen a véleményen vannak csak nem merik felvállalni...........
így van....én azon filózom hogy ősszel veszek egy cross gépet és beíratkozom az itteni motocross klubba...fasza a pálya is...jó technikás...