2x majdnem lezúztak...de hogy ne legyen annyira egyszerű, van olyan is hogy bemész a körforgalomba és jelzőlámpák vannak benne...tehát meg kell állnod a körforgalomban, akár 2-3x is....
A balos közlekedésben csak az a jó, hogyha előzni akarsz,akkor jobban kilátsz...mert ugye a jobb oldalon ülsz...
Tudod: hétfő, kedd, szerda...még hiányzik 4....
Na jó, bevallom az igazságot....az elsőt ingyen kaptam, a másodikat vettem, de túl sok a baj vele...így vettem egy másikat...sokkal olcsóbban kijövök így...az elsőt elajándékozom, a másodikat meg eladom...végre csak 1 lesz itt...a szomszéd legalább nem fog ugatni hogy mi az a sok kocsi az utcán.
Gsanyi, nekem kicsit borsos lenne ez a motor..mire kihoznák ide, benne lenne kb negyed millióban...más kérdés hogy itt megkapom 60 ezerért...
Bocs, nem akartam rontani a bizniszt, csak úgy mondtam..
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok és a véleményeteket szeretném kérni.
Nagyon gondolkodom a GasGas EC50 Rookie SM motorban.
Mi a véleményetek róla? Megbízható motor? Milyen az alkatrész ellátás? Mennyi az új ára? Mert nem találok újat még a mérka honlapján sem, csak 125-öset.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok.
Szewa Dávid Kopperfield!
Megvagyok, danke! Augusztusban hozom kia családot, megvettem a 3. kocsimat és szarok a világra!
Egyébként meg gyüjtögetek hogy ki tudjam fizetni a GasGas javítását...jó lenne nyár végén már kerózni a rendőrök előtt...
És te? Eladod a kis kávédarálót? Hallom nagyobb vas-project van?
De komolyan: esküszöm, érdemes lene venni egy Pitbike-ot....ha ilyen versenyekre menne ki az ember, csak bedobná hátra a kocsiba és mindenhova el tudna jutni vele...ráadásul ha Erzberg-nél be akarsz vinni egy nagymotort,akkor még azért is csengetned kell...ezt meg észre sem veszik a szervezők a kapunál...bent meg már úgysem szólnak....
A balos közlekedésben csak az a jó, hogyha előzni akarsz,akkor jobban kilátsz...mert ugye a jobb oldalon ülsz...
Na jó, bevallom az igazságot....az elsőt ingyen kaptam, a másodikat vettem, de túl sok a baj vele...így vettem egy másikat...sokkal olcsóbban kijövök így...az elsőt elajándékozom, a másodikat meg eladom...végre csak 1 lesz itt...a szomszéd legalább nem fog ugatni hogy mi az a sok kocsi az utcán.
Bocs, nem akartam rontani a bizniszt, csak úgy mondtam..
http://www.kepesmotor.hu/brand...
100!
Motor vásárlás előtt állok és a véleményeteket szeretném kérni.
Nagyon gondolkodom a GasGas EC50 Rookie SM motorban.
Mi a véleményetek róla? Megbízható motor? Milyen az alkatrész ellátás? Mennyi az új ára? Mert nem találok újat még a mérka honlapján sem, csak 125-öset.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok.
Megvagyok, danke! Augusztusban hozom kia családot, megvettem a 3. kocsimat és szarok a világra!
Egyébként meg gyüjtögetek hogy ki tudjam fizetni a GasGas javítását...jó lenne nyár végén már kerózni a rendőrök előtt...
És te? Eladod a kis kávédarálót? Hallom nagyobb vas-project van?