Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyáltalán idén....de a remény hal meg utoljára.
Jól érzed....
úgy érzem nem fogok én 21.én visontán supermotozni...
na hálló.megjöttem asszonytól kurva nagy eső van....de jó lenne már motorolni egyet...de hát soká fogok...
Szíp estét.
vagyo kmar folyamatban a tel oszam ,rajtavagyok !
2x majdnem lezúztak...de hogy ne legyen annyira egyszerű, van olyan is hogy bemész a körforgalomba és jelzőlámpák vannak benne...tehát meg kell állnod a körforgalomban, akár 2-3x is....
A balos közlekedésben csak az a jó, hogyha előzni akarsz,akkor jobban kilátsz...mert ugye a jobb oldalon ülsz...
Volt már gond belőle?
ennél már csak az a jobb,amikor a körforgalomba fordítva kell bemenned...
Első autónak tökéletes lenne És külön élvezet lenne az, hogy jobbkormányos
döme mail
14 éves Renault 19....nem mai...mondjuk azt legalább nyugodtan törheted...
Én elfogadom az elsőt
Tudod: hétfő, kedd, szerda...még hiányzik 4....
Na jó, bevallom az igazságot....az elsőt ingyen kaptam, a másodikat vettem, de túl sok a baj vele...így vettem egy másikat...sokkal olcsóbban kijövök így...az elsőt elajándékozom, a másodikat meg eladom...végre csak 1 lesz itt...a szomszéd legalább nem fog ugatni hogy mi az a sok kocsi az utcán.
Gsanyi, nekem kicsit borsos lenne ez a motor..mire kihoznák ide, benne lenne kb negyed millióban...más kérdés hogy itt megkapom 60 ezerért...
Bocs, nem akartam rontani a bizniszt, csak úgy mondtam..
BIZTOS hogy érdemes lenne..
http://www.kepesmotor.hu/brand...
100!
Jaja, tervben van a nagyobb...aztán minek neked 3 autó?
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok és a véleményeteket szeretném kérni.
Nagyon gondolkodom a GasGas EC50 Rookie SM motorban.
Mi a véleményetek róla? Megbízható motor? Milyen az alkatrész ellátás? Mennyi az új ára? Mert nem találok újat még a mérka honlapján sem, csak 125-öset.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok.
Szewa Dávid Kopperfield!
Megvagyok, danke! Augusztusban hozom kia családot, megvettem a 3. kocsimat és szarok a világra!
Egyébként meg gyüjtögetek hogy ki tudjam fizetni a GasGas javítását...jó lenne nyár végén már kerózni a rendőrök előtt...
És te? Eladod a kis kávédarálót? Hallom nagyobb vas-project van?
Miújság van AlmaAndrás?
De komolyan: esküszöm, érdemes lene venni egy Pitbike-ot....ha ilyen versenyekre menne ki az ember, csak bedobná hátra a kocsiba és mindenhova el tudna jutni vele...ráadásul ha Erzberg-nél be akarsz vinni egy nagymotort,akkor még azért is csengetned kell...ezt meg észre sem veszik a szervezők a kapunál...bent meg már úgysem szólnak....
vettél volna esernyőt!
enduro eb n 2nap alatt kb 40km ert gyalogoltam mocival lehet kényelmesebb lett volna mind1 edzésnek jó volt ja és kb25 km ert esőben mnetem
jó motorozást....
ezaz kössz szépen !