Tomi a kemping maga Erzberg...vagyis bent, a bányában lehet kempingezni...vannak kijelölt helyek, de ha tudsz, a parkolóban is sátrazhatsz, ha akarsz...a lényeg hoyg ne az út közepére rakd a csigaházad,..
A bányán kívűl nem érdemes szállást keresni, mert akkor minden nap fel kell menni a hegyre...Zoozee jól mondja, motor nélül nem érdemes menni,mert hatalmas a terület, nem tudod bejárni...ugyan vannak buszok,amik jáenak a bányán belül és szállítják a népet, de sokszor fél órát, órát kell várni, nem éri meg....
A legjobbak a pitbike-ok voltak... ...kicsik és mindenhova el lehet menni velük...de ha be tudtok vinni nagy vasat,akkor a verseny után lehet siratózni bent...vicces....és kurva jó!
de benne.... ez olyan hogy bemész kocsival és ott sátorozol ...a kempinget lent a faluban nem tudom ...csak sok a por
de szerintem a motel se drága ha már ilyen kényelmesen akarod
A kemping az eizenerzi focipályán van nem ? fürdés alapvető tisztálkodás megoldható ? motorral cirkáljak inkább ? 15-20 rongyban még nincs benn a belépő se ?
na készülődök..berámoltam majdnem mindent ......lesz cuccunk béla rendesen...fürdök ....kicsit döglök aztán elrajtolunk mxtibi......ja kúrok is még .....gyere be 3 előtt 5 percre ha jó neked tibi.... van egy hely jöhetsz
persze minden jáccik...csak kell pengetned érte...
most nem emlékszem ..de talán 15-20 ezer környéke volt két éve a parkhely 3 napra ...de kocsiban döglöttünk nem állítottuk fel a sátrat...
inkább motort vigyetek az a nagy hakni....
gyalog nem megyek többet mert sokmindenről lemaradsz ...
amúgy érdemes látni mert fasza verseny jó hely stb....
Másik fórumról:
"...
Akárhányszor nyomom ezt a Taki-track-et mindig van valami új meglepi a természetvédők,meg a helyi gazdák részéről...A szögesdrótokról meg az árkokról már nem is beszélek,de ma azért majdnem behaltam! A rohadékok kivágtak vagy 10,olyan 50 és 100 éves közötti tök egészséges fát,majd minden irányban bedöntögették,hogy a lovasok és a motorosok útját állják....Mondanom sem kell,hogy a motorosokét nem állták el...Hihetetlen! A Csiga által belinkelt fotókon (első oldal utolsó képei) jól látszik az a pusztítás,amit műveltek.Félelmetes! Ezek pofáznak a természet károsításról? Rohadjon meg az összes ilyen természetvédő!"
A hozzá tartozó képek: http://www.qpak.eu/csiga/alfol...
na szewasztok ...lelövöm a gépet és hunyok egy órácskát aztán go R point...
majd jelentkezünk némi képpel ..........
csácsumi csőtészta .......