Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.Szerintem mint a simsonba(az a körteforma)
Hali
szerintem ebbe olyan kell ami belevaló, de lehet, hogy tévedek
Sziasztok!
nem tudjátok véretlenül,hogy ebbe a fajta hebo fejidomba milyen égő kell?
skf-be azt mondták hogy nekik sincs
Szasztok

Csapágy-szimering boltban szerintem polcról kapsz.
ismét lenne egy kérdésem, vagy inkább kérésem
44X32X9-es kettős szimeringet nem tud valaki szerezni!?

pinkmotorsnál kérdeztem ott azt mondták hogy 2hét....de ahányszor felhívom őket valaki mindig mást mond..szóval na...
Mai árfolyamon kb 2.1 mill.
köszi szépen
Látod, kellett az Neked!
Így sikerülhetett csak!
Megbeszélem Mikivel, lehet hogy fölmegyek anyámékhoz.
Akkor bedobom nekik és hazafelé értemegyek!
Ma voltam Vizsgázni
Vizsgabiztos vizsga után: Wágner Úr maga borzalmasan, bizonytalanul motorozik...Megfelelt, de ne lássam többet!

Köszi Döme a kesztyűt
mi úgy szoktuk a telóinkatt szereltetni velük hogy amikor jönnk edzeni mondjuk csévre vagy csolnokra akkor oda adjuk nekik aztán amikor jönnek megint akkor hozzák bár mostanában nem járnak errefele
100%-ban egyetértek a levélben írtakkal!Nagyapámtól mind a 25lovát elvették a földjeit Tsz-esítették és mégis talpra tudott állni!Ő pedig nem volt sváb!Remélem a Jobbik meg erősödik és egy olyan párt lesz ami tényleg a magyar földet és a magyar népet támogatja!
Az jól hangzik!
Viszont akkor az egész napot Pesten kellene tölteni, hogy egyszerűen el lehessen hozni amint kész.
azt mondta a déczi hogy ha reggel elvisszük délre kész is van mert öhlinshez minden alkatrésze van
Egy kisebbségi (sváb) levele zsidó és cigány polgártársaihoz
Őseim a ti őseitekhez hasonlóan évszázadokkal ezelőtt ezt az országot választották hazájuknak. Mivel minket senki nem kényszerített arra, hogy itt éljünk, ezért jogosan várta és várja el a befogadó ország, hogy elfogadjuk : első a magyarok érdeke. Mi svábok nem érezzük magunkat elnyomottnak, hiszen beszélhetünk, tanulhatunk németül, ápolhatjuk hagyományainkat. Ahogy ti is.

Természetesen nem felejtettük el azt a sötét, kommunista korszakot, amikor a svábokat tömegesen deportálták, málenkij robotra hurcolták őket, házaikat elvették, sokukat névmagyarosításra kényszerítették. Akkor persze liberálisok, fajvédők, népszavás idióták nem tiltakoztak. Gusztosokban és mohácsikban nem keltett félelmet a Munkásőrség, a kommunisták felfegyverzett, bakancsos, egyenruhás párthadserege.

Nagyszüleimtől is mindent elvettek. Anyu így lett Brauer helyett Bányai, és ráadásként a középiskolából is kirúgták. Mégsem lettek megélhetési bűnözők. Kemény munkával előlről kezdték az életüket, ahogy még nagyon sok sváb. Híresek is a svábok a spórolásukról. Persze országokat még ma sem tudunk felvásárolni.

Vallom, hogy minden fajnak, rassznak, etnikumnak és nemzetiségnek vannak jellemző tulajdonságai. Nem vagyunk egyformák. Ez a különbözőség az egyik fontos része a kriminológiában alkalmazott profilalkotásnak.

Milliárdos ingatlanpanama, tőzsdespekuláció - zsidóbűnözés.

Színesfémlopás, emberölés különös kegyetlenséggel 200 Ft-ért, csoportosan elkövetett garázdaság kapákkal és kaszákkal felfegyverkezve - cigánybűnözés.

Ha majd a svábok között is elszaporodik egyfajta bűnelkövetési módszer, én nem fogok tiltakozni a svábbűnözés szóösszetétel használata miatt. Sőt, elsőként fogok elhatárolódni a bűnöző életmódot folytató sváboktól.

Fiamat a tisztességes, becsületes életre nevelem. Kitűnő tanuló és nem szokott "gyerekcsínyt" elkövetni.

Zsidók és cigányok! Szörnyű lehet itt élnetek, hiszen mindenkit gyűlöltök és nem értitek miért gyűlöl meg benneteket mindenki. Vajon én, mint sváb származású, miért nem érzékelem a kirekesztést? Mert mi elfogadtuk a szabályokat.

Megszerettük ezt az országot, Magyarországot a hazánknak tekintjük. Ti csak egy gazdatestnek, amin parazitaként élősködtök.

Ha nem érzitek itt jól magatokat, gondoljatok ex-miniszterelnökötök szavaira : "El lehet innen menni! ".

Ritzel Rita
Csörgesd meg Décziéket, hogy mennyi időre vállalnak felújítást.
ok elolvastam hát nemtom telóval mi legyen szerinted mikorra lenne kész jó hülye kérdés mi?
Nem tudtam elérni a szerelőmet, a henger meg nála van úgyhogy csak a jövő héten tudom megmutatni neki
Mert megettem.
mert mit mondott a hengerfuros szaki a hengeredre,?
Nincs még kész, de tegnap összejött a pénz a dugóra Már csak a hengerre kell összeszedni
na kész van már a kis motorod,,? addig nem kapsz enni,
Hova? Mert én nem találom sehol...