a rendőrök nem engedik ....
ha nincsenek nem tudott volna elbújni ...bár most nem vagyok topon erőnlétbe ma de akárhova utánafutottam volna mert már tele a tököm ezekkel a suli előtt kóricáló patkányokkal....
háát ilyet ..most voltam a sulinál és kergettem egy csávót aki szedi a mobilokat a gyerekektől ...persze volt hogy felmentem a járdára meg alezárt hídon is át kellett mennem és mi történik ? a fasszopó rendőrök rám rohannak ki ....térfigyelőn bukhattam meg azok hívhatták őket vag y a fasztuggggya ...már a szemem is fáj....
ja és jegyzőkönyvet akartak írni .... mondtam neki ezért tartunk itt mert a csávó már el is adja a mobilokat mire leteszed a tollat te ökör
aztán beugrottam friss műszakis kocsimba és elmentem ...hát vicc
szerintem a rabolló a macska úton tűnt el vagy valahova bement bebújt
Sziasztok!Hát zozikám ma már kikell mondanom hogy nem megyek Romcsiba.Nincs változás ugyhogy sirhatnékom van!Ugyhogy ha valaki menne helyettem hajrá!Remélem Zozi nem kaptad el mert akkor holnap még szarabbul leszel!
na,első jó jel akkor én megyek kidőlök...elég intenzív kis brainstromingot tartottam ma...majd holnap folytatom... szép álmokat meg jóccakát meg jó magatokhoz nyúlást csőcső
szewasztok..háát köszi elvan bent a kórházban.....nem tudjuk még mi a zsír....bentfogtak ma kivizsgáláson....
ma már kétszer voltam pesten ..kész katasztrófa innen odafutkározni
meg ezer a dolgom is ....sose leszek készen...
tibi te meg gyógyulj meg !
rózsa lányának ma eltörött qa keze ..most műtötték este ...
ma minden összejött ..csoda hogy a kocsim ma átment a műszakin...
köszi...rám fér...még csak a 11.es anyagot néztem át...fogjuk rá hogy tudom..najó,inkább csak átolvastam...csütörtök 9:30kor vizsga és még 100 oldalt át kell olvasnom...meg mind a 200at meg kéne tanulnom...30/50 kell...2 tételt húzok...egyiket csak fogom tudni a másikból meg kimagyarázok valamit
ha nincsenek nem tudott volna elbújni ...bár most nem vagyok topon erőnlétbe ma de akárhova utánafutottam volna mert már tele a tököm ezekkel a suli előtt kóricáló patkányokkal....
hát azért gyógyulj meg
ja és jegyzőkönyvet akartak írni .... mondtam neki ezért tartunk itt mert a csávó már el is adja a mobilokat mire leteszed a tollat te ökör
aztán beugrottam friss műszakis kocsimba és elmentem ...hát vicc
szerintem a rabolló a macska úton tűnt el vagy valahova bement bebújt
látom faszán kijutott mindenkinek a jobol,
mindenki gyogyuljon meg de izibe mert oda kűldöm öt hogy rakjon rendet,
morgen.....na fáj a torkom meg a hajlatokban is fáj ....remélem nem lesz nekem is világvége....még ez most hogy hiányzik...beszarás
tibi te hogy vagy?
azért szólj rám még bírok alamíniumot hegeszteni ha hívnak...szójjjáá
ma már kétszer voltam pesten ..kész katasztrófa innen odafutkározni
meg ezer a dolgom is ....sose leszek készen...
tibi te meg gyógyulj meg !
rózsa lányának ma eltörött qa keze ..most műtötték este ...
ma minden összejött ..csoda hogy a kocsim ma átment a műszakin...
Igen, megkukkoltam...Zoozee-ék is akkor voltak...csak Zoozee bújkált előlem hogy ne találjam meg...de megtaláltam...