Itt esne már bassza meg annyi hogy idegeskedjek miatta Ma örűltem hogy fasza az erdő kicsit megáztatta az eső azt nesze a kibaszott hátsókerekem meg majdnem elhagyom
nem akarok belemakogni de még egészségesen is kemény lessz az! meg állítólag sok eső esett,és ismerlek hogy nem élvezed a motorozást akkor csak idegeskedsz! ...és így ez nem lessz élmény
Köszi!Állitolag a legerősebbet kaptam.A baj a lázam ami mindig 40 környéke ha nincs bennem csillapito.Motorolni?Egyre elkeseredettebb vagyok ez ügybe és a sok kaja amit nem tudok enni 1re gyengit.Kurvára szerettem volna lemenni ezzel a csapattal romcsiba!De ettől 1re távolodok!
estét urak.mi van veled TIBI?olvasom hogy nem megy le a lázad..valami keményebb antibiotikum kellene,mert így lószarnyi erőd sem lessz motorolni..ha esetleg kell valami szólj kiugrok vele szívesen.
Jaja én is furcsán néztem mikor szétesett mert épp most vasárnap néztem meg a kerékcsapágyakat.Nem kotyogott egyik sem.Ma kaphatott valamit mert elég szét volt gyalázva a porvédő is a csapágy előtt.Szerintem feltekert valami szart a kerék Vagy az is lehet hogy amikor odabasztam egy tuskónak akkor hullott szét.Utána pár percre kezdett el nyikorogni a csapágy.Na mindegy cserélni kell azt kész,de gondolom párba adják.Meg amúgy is párba venném meg ha már cserélem.