Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoziék sem
hát ezt nem hiszem! tegnap órákat futkostak a gyerekemmel..homokoztak + rosszalkodtak de nem is gondoltam hogy ott fogják
Voltam ma Pesten zozival neki is marha fasza mindjárt fönt kellett maradnia Zolikának a korházba az annyával
Betegen nem megyek!Semmi értelme de nem fogom könnyen megemészteni azt már most érzem
Itt esne már bassza meg annyi hogy idegeskedjek miatta Ma örűltem hogy fasza az erdő kicsit megáztatta az eső azt nesze a kibaszott hátsókerekem meg majdnem elhagyom
nem akarok belemakogni de még egészségesen is kemény lessz az! meg állítólag sok eső esett,és ismerlek hogy nem élvezed a motorozást akkor csak idegeskedsz! ...és így ez nem lessz élmény
Nekem most ez se kéne esküszöm!2 lábbal rugnám ki
jájjj hát épp íjentűű keptajee
Köszi!Állitolag a legerősebbet kaptam.A baj a lázam ami mindig 40 környéke ha nincs bennem csillapito.Motorolni?Egyre elkeseredettebb vagyok ez ügybe és a sok kaja amit nem tudok enni 1re gyengit.Kurvára szerettem volna lemenni ezzel a csapattal romcsiba!De ettől 1re távolodok!
egy forróvérü kis csinibaba lehűtené!
estét urak.mi van veled TIBI?olvasom hogy nem megy le a lázad..valami keményebb antibiotikum kellene,mert így lószarnyi erőd sem lessz motorolni..ha esetleg kell valami szólj kiugrok vele szívesen.
sikerült lezsírozni,pesten szóbelizek
Jaja én is furcsán néztem mikor szétesett mert épp most vasárnap néztem meg a kerékcsapágyakat.Nem kotyogott egyik sem.Ma kaphatott valamit mert elég szét volt gyalázva a porvédő is a csapágy előtt.Szerintem feltekert valami szart a kerék Vagy az is lehet hogy amikor odabasztam egy tuskónak akkor hullott szét.Utána pár percre kezdett el nyikorogni a csapágy.Na mindegy cserélni kell azt kész,de gondolom párba adják.Meg amúgy is párba venném meg ha már cserélem.
meséljek rola,,? na jo ha ennyire akarod mesélek rola , rohadt jo volt olyat mentem majdnem behánytam a sisakba,
mennyire kibaszott jot motoroztam délután, az elöbb értem haza,
Csak te utánnad öreg bika
azért a hátso kerék csapágy nem szokott csak ugy hipp hopp szétesni, van annak elöjele, kerék megfog, ha kotyog csere
Hát most a hidegvizesből szálltam ki mert a gyogyszer nem bir a lázammal!Aztán lehet hogy csak vmi drazsé
pálinka,méz, forro fűrdő és ez, Aranka SZeretlek, :)
Csak 40.2csak
Jobbulást öreg!
110/117=94%
Húú bazze 41Fok az már dúrva Akkor a te napod még az enyémnél is szarabb volt