Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lessz baj zÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ nyugi!
válasz
#1685259 | 2009. június 3. 18:27
Nosztalgiázz...vedd meg!
ugyanilyen nadrágom volt
Valakinek nem kell? Teljesen új FM nadrág 32-es és L-es KTM-es Cemoto mez. A kettő együtt 9.000 Ft
namivan Romániás alakulat? javultok már?
Átlátszó öntapadós fólia Nem zörög, nem mosódik el a nyomtatás. Mert természetesen leírni nem fogom
Laminálva van?
nem biztos hogy fogom használni a tollakat...nem tudom...még a végén felfüggesztenek de ha a piackutatás tételt húzom akkor nem marad más mert abból egy szót nem tudok...meg vagyok így még 1-2 tétellel most meg annyira nincs kedvem tanulni...meg úgyse nagyon marad meg...holnap fél10kor szopás
mi nem szarozunk... kisebbfajta könyv Kár h a tanár leült mellém vizsgán Másik megoldás, lehet bérelni 7.000ft/napra indukciós hurkot vagy mi a szart, beledugod a füledbe, és titkosügynöknek érezheted magad. Kipróbáltuk, működik. A mikrofonba belesuttogod a kérdést, a segítség meg mondja az infót. mondjuk telefonszámla elég magas, tegnap majd két órát csicseregtem szaktárs fülébe.
én is inkább csak tollakat gyártottam rendesen parázok ettől a szartól
Én 9 óta próbálom rávenni magam a tanulásra, de csak annyi jött össze, hogy kidolgoztam a fizikából pár tételt
na hálló...kezdek haldokolni...átolvastam az egészet egyszer...de rámférne még egyszer...ti merre vagytok? alszotok?
Neked is!
Jaja! Furán is néz ki töri vizsgán egy számológép!
Én mindíg a számológépre írtam grafitceruzával Csak az a baj hogy nem kell minden tantárgyhoz számológép
Általánosban csináltam ilyet utoljára
dehogyis.nem értesz te ehhez
Nem túl nagy ez egy kicsit?
készülök a szóbelire ezt a módszert még soha nem buktam be...nem is fogom,remélem
Ment a válasz!
Ok, köszi!
Na most küldtem el!
A Sör az nagyon mobil dolog Csak alvóhelyet kell keresned
kérdésekkövetkeznek

nézőként konkrétan hol lehet letelepedni a 4 napra, ilyen, hogy fürdési lehetőség ? sör van ?