Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megjöttem
csááá,
hubazzz, ilyeneket kéne gyártani,, még jo hogy lehet kapni,
na lépek
ott ....20 forint
nekem hála Istennek még nem volt vele bajom....mostani is 5 évig volt ...4 pótplekóval kihúztam idáig...de mostmár nincs rajta szivacs
eccer odacsukta a kormány és hűtő mert egy fasz haverom odaakasztotta ahova nem szabad és ment vele egy kört és megnyúzta a plexiket és utána ment bele a por .....
mennyi volt a térdvédő,? universal,,?
oxtar tcx pro 2, ez a harmadik ilyen pár csizmám ,, de valahogy ez nem birja ugy ahogy az elözöek, lehet hogy azért mert már romániában varrják?
régebben hordtam ilyen turbo plexit, esőben ragaszd le a nyilást, mert átázik belefolyik a viz kimossa a benne lévő port be a két plexi közé, és eldobos, lessz rögtön,, jártam igy,
na elmegyek robihoz odaadom papírokat .....esőruha....utána átmegyek ricsihez .......tibi ha valami van vagy kell akkor csörögjél rám ....
beszéltem szabival is
amúgy itt leszek a környéken intézem a dolgokat..csekkeket fizetgetek be apehnak ....meg szerelek....délután pest......valamikor gumikért kell mennem ....agyvérzés.....
Az A típusú influenza H1N1, (spanyol nátha 1918-19,kb 50-100 millio halott,) H1N2, H3N1 és H3N2 altípusai mind okozhatnak SIV-fertőzést,(sertésinfluenza,) újabban a H2N3 is

szoval tisztázzuk mid is van röfff,

látsz-e a testeden H betűt, esetleg számokat,?
azta miller hétszentségit, karácsony van vagy mi,?
én nem kapok ajándékot,? lécci,
a szemüveg meg a csizma az nagyon bevált cucc ...
kiváncsi vagyok milyen ez a térdvédő....longlaci szerint nagyon király....
Na várjál csak te kutyaütő bika!
de térdvédőért indultunk
röfff-röfff-röfff, uiii,uiii,,
hapci-uiiii,
meg szemcsit
ja bocsi....vettem cipőt
már annyi cuccot összetettem este , hogy nyolc kocsival kell vinni.....aztán még a fele sincs ott..és akkor még szerszámok stb...
vége a fájdalomnak
Csak nem!Még nem röfögök bár nem sok kell
hát az még nekem is szokott,akkor nyugodt vagyok na lassacskán megyek egy karikát a düvillel...csak mert el kell mennem nyomtatni 50 oldalt hogy aztán gyorsba megtanuljam
egy vigasztal még ...reggel állt a gyíkom és az jó
de most csak a náthát bírtam elkapni

te tibi ez malacinfluenza ? vagy csak baromfi
így is elkapom holnap
persze ha megint nem engem tartóztatnak föl