Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugi mester veled vagyunk, kitartás
Zoozee,csak magyon jó sárgummával gyere Erdélybe!Sokat eset és marha nagy a sár!
vagycsak valaki esőmenő
ááá nem akarok szarakodni ...csak reszkír...és aggódok miatta...
inkább több orvossal nézetem meg stb...aztán majd meglátjuk mi a pálya meg mivel bíztatnak ...

izgulok...majd rájössz ha lesz gyereked...csak ne ilyenformán érezd
de érdekes , hogy előjön ösztönszerűen az emberből , hogy félti a kölykét
részvétem Gyurika!
ha nem esté nem is menté elég gyorsan
gratula a kisfiadhoz!boldog szülinapot neki
nem szerencsére
de Crosspályán én mentem endurosként 1 teljes kört
a nagy siratót én másztam meg elsőnek
és én voltam az egyetlen aki nem esett el a mai nap
Korlátlan netnél nem írnak a számlában adatforgalmat. Annyi a tanácsom, hogy lehetőleg éjszaka szedd, ja és ne foglald le az egész sávszélességet, mert átjönnek és Erős Pistás, üvegszilánkos, marosihomokos krémmel basznak seggbe
lenes szép ez a gyerek!és a videó is fajin lett.biztos vitéz alkatú apja lehet
Nem szorította a farmer a mogyorókat?
Oké, nem gond...majd ha jössz haza valamikor odaadom.
Zoozee! A műtéttel meg ne szarakodjál, jó dokihoz vidd el, vannak itt is nagyon jó orvosok...Meg aztán nehogy az legyen, hogy nagyobb korában rád haragudjon, amiért nem egyeztél bele.
Siki kedvéért
Gyuri! Részvét a kutya miatt, sajnos át tudom érezni
A magyar vér Király vagy Andriskám!
nekem is a rotim így pusztult el.csak nekem egy műtét után elszabadulhatott egy vérrög.a sztafi meg sok kezeléssel sem lett jobban,, nem bírt menni és 11 év után egyik reggelre nem ébredt fel!nekünk is kedvencek voltak,sőt anyám az agyvérzéséből úgy kezdett felépülni hogy az ágya mellett ültek a kutyák és az első mozdulata a kutyák felé volt.hát nagyon sírt amikor eltemettük őket..
Dani, ne haragudj, nem tudom leszedni a filmet...szomszéd netjét lopom és azt biztos észrevenné, ha 4-5 gigával nagyobb lenne az adatforgalma... ...bocs...
Nyugi Zolikám...ahogy Dani is mondta, pár év múlva már nem is fogtok emlékezni az egészre....fiatal szervezet nagyon hamar rendbe jön...Őssejt rulez....nekem évekig le volt takarva az egyik szemem..durván szemtengely-ferdülésem volt...és akkoriban az egyetlen gép a korházba, a kávéfőző volt...kb 5 éves lehettem én is...most meg...innen látom hogy mit csinálsz, vén kujon!
köszi
Részvétem Gyurikám...szar érzés az...én fogtam le a kutyánkat,amikor elaltatták...rákos volt..
és nyélgázon!
becsukott szemmel összeszoritott fogakkal!
hogy fog motorozni ?
én is ezen tiprakodtam de azt mondták hogy ezt most jobb csinálni....azonkívül 5 éves és mire suliba megy már jó kell legyen a szeme mert lemarad a tanulásban meg stb...

a látása tökéletes....
külön külön nagyon zsír a szeme..
de mikor mindkettővel kell koncentrálnia pl. rajzol akkor van a baj...és kénytelen elfordítani a fejét...
a vizsgálatokon is minden oké míg nem fogják meg a fejét egyenesen szembe a géppel ..onnantól nem lát rendesen....

szóval szopás...