Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere be errefele
somogybabodon volt olyan sár meg kukoricaszár keverék vagy nemtudom mi , hogy nem ment a motor a beszorult szartól...

haverom szélvédőragasztóval nyomta oda...na az kutya egy ragasztó....
Akkor mélytányér!Nekem vmi forro huslevesre van szükségem mert kivagyok
hát én inkább fenthagyom,de köszi a tippet
alpesi bevan zárva!
nekem sincs fönt TS-R en
én szerintem egy kicsit összebassza, de úgy is le kell csutakolni a motorokat akkor meg már mindegy
meg inkább takarítás legyen mint besatuzott hátsó kerék
mivel ragasszam rá a deknivédöket?kályha(kémény) tömitö jó?az birja a höt!
Zozi feljössz alpesibe?
jaja
a lánckerékvédöt nem rendeltem meg,mert csúnya és fölösleges!amugy tudom,hogy ott a védö a burkolat mögött.de ha leveszem a burkolatot akkor nem bassza össze a motort a láncspray?
ez a termol robi által menedzselt cuccok amúgy....?
a kettes képen a lánckerékvédő faszságot nem tenném rá...nem győzzük levágni a motorokról mert nem ér semmit sőt több hátránya van,pl. hogy nagy sárban odateker mindent alá és akkor van a cigi...nem tisztul ott a hely és folyamatosan reszeli a láncot....szóval az az első amit levágunk a friss lovakról...
de vigyázz van egy alulemez ezalatt ami élével van a lánckerékre azt ne vedd le mert ha szakad a lánc az hivatott kivezetni onnan úgy a szakadt láncot , hogy ne nyomja meg a blokkodat...
van rajta de jövöhéten az összes védö cucc rákerül!32ezerért hütö+váz+dekni+blokk védö az szerintem nem sok!pont láttam kawa klx450re blokkvédöt 46E ért az durva 1kicsit nem?
Valami nagyon baráti árért megvenném. Ha nem vettem volna meg 2 hete a ballagási pénzből a laptopot, akkor ki is tudnám fizetni Nem érdekel esetleg egy supermoto szett? 110ezernél járok eddig, már rajta a 310-es féktárcsa! Meg van hozzá vagy 7db gumim.
szögeljél rá valami kartervédőt ....
többcélú motorkerékpárral az van ráirva hogy DUAL SPORT! amugy csak 1szer csusszantam el 1feljáróban meg 1szer majdnem kiütöttem a motorommal az YZ-t srác alól,keresztbe állt a DRZ!
komplett powerszelep benne minden....
Rárakjuk TS-R re
ha nem fizetik ki lesz egy új ec 125 ös GG friss újdugós(wössner) hengerszettem eladó nemsokára......szerintem már van is
makinak is csak a titkokat szabad elmondani ...rosszabb mint az esztergomrádió......
Úgy néz ki nem volt hiába az a sok Kalambo
húúú.ez most jól összemosta az agyam

gyurika mendei utinformját és téged meg a nevedet meg hogy baj volt .....
hirtelen azthittem nagyobb az összefüggés
utcai géppel voltál?
örültem,hogy kéz és lábtörésnélkül hazabirtam jönni szakadó esöben! pedig láttam 1-2csúnya dolgot tarcsán
nehogy motorozzak vazze ....szikrázó napsütés ...nincs por
vadiúj nyomvonalak .....mi kéne még

egy új gumi ...de csak szerdán lesz itt
na mindegy ettől független el lehet menni egy karikára