Hétvégén én Beszterce-naszod megyébe megyek a Borgoi Havasok bábához!Tegnap ott havazot rendesen!Ti is vigyetek meleg cuccot és jó hálozsákokat!Jól jöhet még!
ohh megtiszteltetés számomra,
ha gondoljátok ti is tudtok ide jönni hozzám hajtani, anyámnál van szabad szoba ingyé ,és csinálok nektek egy garantált kiscsoportos lightes bakonyi turát,,,első nap, másnap meg felszaladunk kocsival tapolcára a lightes nyirádi lötérre,
amúgy tegnap nem írtam már a romcsiról csak AZABAJ ,hogy már lefoglalták a szállást meg a túravezetőnek már amúgy is beizgult a luka , már az elején hogy kilencen vagyunk meg stb...stb....szóval most sajna ithon kell hagynunk téged ..pedig jó társaságod hiányozni fog az biztos....de legközelebb számolunk veled mert átmentél a felmérőn itt nálunk ...
Olyan nincs...a gyerek és a problémamentes nem fér össze...sajnos. Egyébként ma tök aranyos volt a 7 éves unokatesóm, már a nagymamám mobiljával vakít, délután meg jött a hívás...mondom szia mama, mit szeretnél? Erre beleszólt, hogy szia Dávid, képzeld megtaláltam a számodat a telefonban, de nem tudom, hogy mit nyomtam meg
szewa atisom ..mi van véled vazze ?remélem jól vagyol... hol a picsába vagy elveszve ?
megyünk hétvégén felétek..bár nem tudom te most merre vagy....
csíkkarcfalvára megyünk motorozni(ez ott van csíkszereda mellett kb. 30 km-re....ott leszünk vagy 8-10 napot ...
most pénteken indulunk hajnalban..
köszi atis...na ha arra vagyunk beugrok......
ha gondoljátok ti is tudtok ide jönni hozzám hajtani, anyámnál van szabad szoba ingyé ,és csinálok nektek egy garantált kiscsoportos lightes bakonyi turát,,,első nap, másnap meg felszaladunk kocsival tapolcára a lightes nyirádi lötérre,
jo lessz,,
ha nappal leszünk ott és miért ne ..szerintem délelőtt ...akkor benézünk
inkábbC4-el megyek
amúgy tegnap nem írtam már a romcsiról csak AZABAJ ,hogy már lefoglalták a szállást meg a túravezetőnek már amúgy is beizgult a luka , már az elején hogy kilencen vagyunk meg stb...stb....szóval most sajna ithon kell hagynunk téged ..pedig jó társaságod hiányozni fog az biztos....de legközelebb számolunk veled mert átmentél a felmérőn itt nálunk ...
szerintem,
megyünk hétvégén felétek..bár nem tudom te most merre vagy....
csíkkarcfalvára megyünk motorozni(ez ott van csíkszereda mellett kb. 30 km-re....ott leszünk vagy 8-10 napot ...
most pénteken indulunk hajnalban..