Hű basszus...!
Mondjuk talán szerencse a szerencsétlenségben hogy idejében észrevetté(te)k, így jobb eséllyel lehet korrigálni mint majd nagyobb korában...lehet, mire felnő, el is felejti az egészet...
hát kezdődött azzal hogy amikor mvisszanéz feléd oldalra kicsit egyik szeme jobban visszafordul...aztán kiderült egy kettőslátás ....most már pesten nem is az a baj már..hanem hogy nem emeli a tekintetét meg ...inkább a fejét forgatja el és úgy fókuszál vagy rakja össze a képet...
szóval nem a szemét kell műteni mint az ilyesmi esetekben az megszokott hanem a fejébe kell nyúlni mert valami gátolja a szemmozgást....
amúgy 100%-os gyerek észre se lehet venni rajta semmit és most attól félek elbasszák...
bár már pár orvoson túl vagyunk és mindnek egyforma a véleménye műteni kell csak nem tudják honnan orrból , szemből, fejből?...most meg további vizsgálatokat rendeltek el a pontosításhoz...hát ennyi...
holnap meg pestre kell vinnem zolikát mri meg ct vizsgálatra reggel tüzoltó utcába .....vizsgálgatják , hogy merről nyúljanak a fejébe...
geciszar ez is nem kivánom senkinek ..azon szoktam gondolkozni , hogy mit mondjak az orvosnak mikor majd kérdezni fogja mehet -e a műtét....és csak a szemével kezdődött....
az már most is jó...csak a láncoldala a finnyás....még ott kell simítgatnom...de igazából csak összetenni kell....
ez a lánc legyen jó és szupermotyózhacc...
gyári ktm -es lánc ...de a program is ezt kétfélét írja hozzá...
viszont nem bírtam megszámolni mikor kiszedtem belőle....
lehet valami patkolt lánc volt benne már azért is szakadhatott mert a feszítő az nem volt a végén azt néztem ..és szóltam volna , hogy cseréljük ki ha a végén van...azt mindíg nézem..
4 perc
nem kell járatni ...egy rövid karikát azért megyek vele mindenképp és ha azt bírja akkor évekig nem lesz baj vele...
már csak azért imádkozz, hogy ezekkel a fogaskerekekkel meg feszítőkkel meg mindennel a százszemes láncot meg tudjam feszíteni rendesen....
mert most már az újabb ill. végső fejlesztésnél már csak ez izgat picit...hogy most ne érjen össze középen a lánc....
végtelenített így nem nagyon akarom szétszedni .....inkább veszek egy 98-asat ..neked rá ajándékba.....sponzorként...most úgyis tele vagyok lével
Zé,kell majd nekem járatni a vasat? vagy hogy lesz ez most? nem akarom hogy leszakadjon még egyszer mennyi idő kell a láncnak míg beáll a feszítő,vagy hogy műkszik ez?
Mondjuk talán szerencse a szerencsétlenségben hogy idejében észrevetté(te)k, így jobb eséllyel lehet korrigálni mint majd nagyobb korában...lehet, mire felnő, el is felejti az egészet...