Sziasztok!Hát teljesen kivagyok gyerekek tavaly ota készülök erre a román turára és vmi kemény influenza belémette magát!Sirni tudnék!Ez a harmadik nap és még mindig igy állok! Ez szemétség
nos,érettségik eredménye: magyar 54/100 54%. angol 110/117, 93%, Matek 61%, Töri 62%,Közgáz emelt 67%.
380 pont körül kell lennem összesen a végén...
angolt felhúzom szóbelivel 95re,duplázom,így lesz 190 pontom. van egy nyelvvizsgám az plusz 35 pont. Emelt miatt kapok plusz 40et. Emelt közgáz szóbeli 50 pontos,összesen az érettségi 150.Abból eddig van 67 pontom. namost ha csinálok egy 25 pontos szóbelit,ami 50% és nem lehetetlen...akkor van 61%om. megduplázom és akkor 122.
szóval 190+35+40+122=387
wáááá és csütörtökön emelt szóbeli és egy mukkot sem tudok
Na ez a nap nem az én napom Erdő kellős közepén szétesett a hátsó kerékcsapágyam Hazamentem haver motorjával azt itthon megcsípett egy méhecske Bedagadt a nyakam baszottúl Kivittem egy Supermoto kereket azt azzal hoztam haza.Fasza most PDS csapágy,hátsó kerékagy csapágy,finom
Jaja,**ci jó a gép
erős mint az állat,futőmű egy álom,fékek is..mi kell még?
380 pont körül kell lennem összesen a végén...
angolt felhúzom szóbelivel 95re,duplázom,így lesz 190 pontom. van egy nyelvvizsgám az plusz 35 pont. Emelt miatt kapok plusz 40et. Emelt közgáz szóbeli 50 pontos,összesen az érettségi 150.Abból eddig van 67 pontom. namost ha csinálok egy 25 pontos szóbelit,ami 50% és nem lehetetlen...akkor van 61%om. megduplázom és akkor 122.
szóval 190+35+40+122=387
wáááá és csütörtökön emelt szóbeli és egy mukkot sem tudok
júni11-14
Félig már kész a mail!
Átküldtem az enyémre is.
Nekem tetszenek!
Szereted a jószágot?
képeket sikerült meglesni?
Sajnállak nagyon a kutyy miatt!
sirva könyörgöm, ugye levettétek már azt a hengert,?
kb tiz csavar, kb 15 perc nagyon kényelmes szűttyögö tempoban,