Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek eszek a KRISZTÁNÁL.kifaggatom a meccsröl
Re GG elt!
rendben nem gonoszkodok,most tényleg beteg vagy
kéne menni egy jót motorolni tegnap este jöttem haza asszonytól...aztán mendénél olyan baleset volt hogy hű bazmeg. nem tudom milyen autó volt,nem ismertem fel...árokban,felborulva,volt már egy hullazsák,meg egy embert épp akkor vágtak ki flexszel
ez nem a gaybikers
Kabbe te kis kobold fasz
reggelt!tibikém nem kellett volna náthás nyelőcsőbe durrantanod,egy fontos motorozás előtt..
Inkább most legyél beteg mint Románia előtt 1 nappal
Lehet!
H1N1?
Jo reggelt,már akinek az én ismét szerencsés vagyok éjjel 40 fokos lázam volt alig tudok mozogni ugy fájnak az izmaim meg izületeim és kihánytam mindent amit tegnap ettem.Cefet szarul vagyok és pénteken romániába kellene mennem de még 1 csomo dolog lenne addig amit nem ágyban fekve kellene csinálni! .
annyira elege van már belőle?
szombaton vokitokin ez a beszélgetés hangzott el
"Keresek valakit!"
2 perc késéssel" DE KIT?!"
Másik
"Ezek már magyarok voltak!"
"Faszt ezek labancok"
nem ismered ...egy csaj...de karatekutya

amúgy moGGen !

megyek nézek valamit hátha van nyitva valami bolt....
nincs elég kenyír
lallert vágom ki az de ki a kihívó fél?
Arany
estét
Szia Tibi!
Szia Zolikám!
160.000-ért ajándék volt...
azért még ne húzd le a wc-n....lehet megúszod egy dugócserével és jó lesz 30 ból
Azt se akarom, hogy utána köpködjenek rám, hogy szar motort adtam el...majd lesz valahogy, csak az bosszant, hogy mindig nagyon vigyáztam rá, takarítottam a légszűrőt meg kapta a fasza olajat...hát ez lett belőle..
Szeva
Akkor megkell hüvelyezni aztán jol eladni
Igazából annyira nem is sürgős a dolog, mert nincs rá pénz. El kéne adni az SM szettet, hogy meg tudjam csináltatni...
na ellépek dögleni ----jó éjt!