Bocs Dávid...nem a te bajodon röhögök, csak ahogy Zoozee előadta a sztorit...
Egyébként ha nicasil elmenta,kkor tudtommal 60 körül újítják fel...plussz a dugó, tűgörgők, esetleg hajtókar...ha mázlid van, csak dugó: kb 30ezer...ha nincs mázlid,akkor 140 környéke+ munkadíj..
Bár én a helyedben biztos szétkaptam volna...hacsak a szerelő nem dolgozik olcsón...
Miéééért? Egyébként ez nem az én hónapom. Autó, elbaszott érettségi, meg úgy általánosságban most amibe belekezdek, az tuti rosszul ér véget. A tegnapi ivászatnak is az lett a vége, hogy nem emlékszem semmire
a gyűrű meg nem ég bele szerintem a dugóba ....csak valami kis darabot ütögetett el a dugó a hengerfejhez és az miatt zömült a dugóperem....ezáltal becsukódott a gyűrűárok és befogta a gyűrűt ..az nem tud kijönni nekifeszülni a hengerfalnak és nincs kompót...
vagy ugyanez a végkifejlet csak ahogy megszorult odakente magát a falhoz a dugó és ugyanúgy becsukódott a gyűrűárok...
azért szép történet kerekedett ki...mikor elkezted mesélni akkor még csak arra lehetett gyanítani , hogy lapos a gumid...aztán a gyertyás sztori , hogy hiányzik belőle...aztán már csak kompót nem volt most megm,ár kiderül hogy beállt és majd kiderül hogy kéccáznál és élfelejtetted bhúzni a kuplungot és kitakarította magából a nikasilt mielőtt összetört a dugó és a drabjai beszorultak a főtengelysonkái alá és kitörték a blokkot...
szewa andris....
Bocs Dávid...nem a te bajodon röhögök, csak ahogy Zoozee előadta a sztorit...
Egyébként ha nicasil elmenta,kkor tudtommal 60 körül újítják fel...plussz a dugó, tűgörgők, esetleg hajtókar...ha mázlid van, csak dugó: kb 30ezer...ha nincs mázlid,akkor 140 környéke+ munkadíj..
Bár én a helyedben biztos szétkaptam volna...hacsak a szerelő nem dolgozik olcsón...
most is versenyen futamok között dobáltak ki dugókat ...hogy a következőn megint erőbe legyen a paripa...
vagy ugyanez a végkifejlet csak ahogy megszorult odakente magát a falhoz a dugó és ugyanúgy becsukódott a gyűrűárok...
de azért búgni azt fog