Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nenm is olcsó....szerintem nem lesz akkora a baj...de meglátjuk
A hengert biztos nem nicasiloztatom le, úgy tudom 3 hónap múlva kapod vissza a hengeredet.
Nem, de nem veti meg a zalkholt
Dobjátok szét a kocsmába az asztalon! És akkor a kellemes a hasznossal!Csak ki ne maradjon belőle vmi
heti hetes van
alkesz ?
Hello Irandrisko
Elég jóban vagyunk, elég sokszor nem is kér pénzt, olyankor szoktam neki vinni egy literes Johnnie-t.
már megint új kocsi ....nagyon élsz... nagyon élsz

szewa andris....

Bocs Dávid...nem a te bajodon röhögök, csak ahogy Zoozee előadta a sztorit...
Egyébként ha nicasil elmenta,kkor tudtommal 60 körül újítják fel...plussz a dugó, tűgörgők, esetleg hajtókar...ha mázlid van, csak dugó: kb 30ezer...ha nincs mázlid,akkor 140 környéke+ munkadíj..
Bár én a helyedben biztos szétkaptam volna...hacsak a szerelő nem dolgozik olcsón...
Hát azért én elég messze állok a versenyzőktől, de 4-5 lóerőt gyorsan megérez az ember...
ilyen kismotoroknál nagyon toppon kell lenni mindennek mert a legkisebb hiba is nagyon érződik a lóerőkön...

most is versenyen futamok között dobáltak ki dugókat ...hogy a következőn megint erőbe legyen a paripa...
Miéééért? Egyébként ez nem az én hónapom. Autó, elbaszott érettségi, meg úgy általánosságban most amibe belekezdek, az tuti rosszul ér véget. A tegnapi ivászatnak is az lett a vége, hogy nem emlékszem semmire
a gyűrű meg nem ég bele szerintem a dugóba ....csak valami kis darabot ütögetett el a dugó a hengerfejhez és az miatt zömült a dugóperem....ezáltal becsukódott a gyűrűárok és befogta a gyűrűt ..az nem tud kijönni nekifeszülni a hengerfalnak és nincs kompót...

vagy ugyanez a végkifejlet csak ahogy megszorult odakente magát a falhoz a dugó és ugyanúgy becsukódott a gyűrűárok...
Ha le lesz húzva a henger, akkor dobok fel képet mindenről.
Hát megszoptam a faszt, az tuti...
azért szép történet kerekedett ki...mikor elkezted mesélni akkor még csak arra lehetett gyanítani , hogy lapos a gumid...aztán a gyertyás sztori , hogy hiányzik belőle...aztán már csak kompót nem volt most megm,ár kiderül hogy beállt és majd kiderül hogy kéccáznál és élfelejtetted bhúzni a kuplungot és kitakarította magából a nikasilt mielőtt összetört a dugó és a drabjai beszorultak a főtengelysonkái alá és kitörték a blokkot...
Na majd kiderül...még nem tudok semmit, csak tippelgetek. Elvileg a gyűrű égett bele a dugóba, de ez is csak tipp.
Hát anélkűl összene rakd mert mögötte aluminium van
csak az a kicsi ami benne volt az fog hiányozni

de azért búgni azt fog
Ha oda a nicasil, akkor mekkora teljesítményvesztésre számíthatok?
Van rá esély hogy igen! De vannak kivételek bár ilyen esetben ritkán
én megúsztam egyszer egy gyűrű cserével, de ez csak remény
Egyébként, ha megszorult a motor, akkor tuti lőttek a nicasilnak? Vagy van olyan, hogy nem kell hozzányúlni?
mert titok...