Áááá...én szerény vagyok és visszafogott...
Fizu nem rossz, de nekem perpill annyi adósságom van hogy még vagy fél évig kenyeret eszem...család meg jön utánam augusztus elején....
sose nyúltam a blokkhoz a gyújtásdekli cserén kívül mert az betörtem ...eccer néztem én a szelephézagot meg az első szervízen...gyertya is eredeti..csak terepen használom....majd 20-25 ezernél cserélek egy dugót vezláncot...ránézek szelepekre...addig olaj meg légszűrő cserebere tisztításnál többet nem akarok
ha kilövik valakinek meg kell azt enni , inkább minthogy szállodáknak adják el...a másik meg hogy nagyapámnak benne is van rengeteg munkája....közmunka(szemétszedés stb.) +rengeteg lóvé...cserébe pedig a vad amit kilőtt...mert ki kellett...
a közvélemény sem fog eggyik naprol a másikra megváltozni,
viszont kurvára elegem van abbol ,és szerintem nem vagyok evvel egyedűl ,hogy a motorosok vannak beállitva erdő-mezö legföbb közellenségének,
meg kell mutatni hogy a másik oldal rombolásához képest mi kb annyit ártunk egy már meglévő erdei uton valo motorozással, kb mint amennyit árt egy fing a gatyában ,a globális felmelegedésnek.
Fizu nem rossz, de nekem perpill annyi adósságom van hogy még vagy fél évig kenyeret eszem...család meg jön utánam augusztus elején....
tele leszel lével mint pap allelujával
Megvagyok, köszönöm...vége a tanfolyam első harmadának, tesztet is írtunk...enyém lett az egyik legjobb...kis Magyar megmutatta nekik...
showder club lesz
néha... előbb felsorolt érvek miatt elsősorban
de nem szabad túlzásba esni
a közvélemény sem fog eggyik naprol a másikra megváltozni,
viszont kurvára elegem van abbol ,és szerintem nem vagyok evvel egyedűl ,hogy a motorosok vannak beállitva erdő-mezö legföbb közellenségének,
meg kell mutatni hogy a másik oldal rombolásához képest mi kb annyit ártunk egy már meglévő erdei uton valo motorozással, kb mint amennyit árt egy fing a gatyában ,a globális felmelegedésnek.