mi osztálykiránduláson voltunk afrika múzeumban
egy emberről csináltak egy "emlékhelyet" aki vadászvolt lelőtt kismillió állatot és trófeákat csinált belőlük
itt 3 variáció lesz
1 vagy rájönnek, hogy mi jót akarunk és észreveszik, hogy nem vagyunk mi "annyira gonoszak"
2 mi leszünk a szemetek, mert ezt felhoztuk és különben is miközünk van ehhez
3 legyintenek egyet, hogy jó hát ezvan
szerintem nem is az a cél hogy embereket állítsunk pellengérre, meg az sem hogy társaságok csukjanak be,
az is bőven elég eredmény lenne ha nem úgy néznének ránk mint a véres rongyra..bár lehet pont ellenkezőleg fog elsülni....de meg kell próbálni!
Hogyne érteném!Oda adják el!Ezt mindenki tudja!De éttermekben egész évben kapsz vadhust tuttad?Pedig nem lehet egész évben irtani az állatokat tuttad?És a vadászok csak tollasodnak mint az erdészek is akik korruptak és vakon járnak csak a motorost látják a fátol!De már nem sokáig mert nem lesznek erdők!
igen , szerintem sem lessz ettöl kevesebb vadász és vadásztársaság,,,
iszonyatosan jol szervezettek és igen lovés bagázs,,
viszont az is tény hogy az etetö, önetető hely melletti magasleses vadászatot az Europai Unio tiltja, etikátlan magatartás miatt,,,
és ezt magyarország is aláirta,
ezért lenne fontos hogy az ilyen fotokhoz is legyen pontos helyszin leirás,mert akkor azonnal névvel köthető x-y vadásztársasághoz,
mert ugye azt már elég nehéz kidumálni hogy a magasles kinött a földböl,pont ott ahol az önetetö hordo is elvan helyezve,
hopáré bocsika nem mi voltunk
Én sem eszek vad húst , csak csirkét meg pulykát.
Csak azt akartam kifejezni, abba, h a vadászat létezik nem lehet belekötni, mert tetszik vagy nem szükség van rá. Abba viszont, h nem jogszerűen végzik, törvényt sértenek, már simám bele lehet.
szerintem ne kapkodjunk ezzel még, fel fog ez a dolog ripsz ropsz akkorára dagadni mint állat tul sok a mocskuk, tul sok a tarvágás, egy kissé tulzásba estek már a motorosokra valo mutogatással is,,,
ha csak minden motoros tiz képet csinál,,,,,,,,
biztos vagyok benne hogy lesznek benne vérlázito képek is,amiket NEM lehet már kidumálni,,
akkor kell a nyakukba önteni amikor már nagy az ár, és az áradás elöl nehéz már elfutni, de egy kis patakocskákat bármikor átlépnek,,,
Ezen a tényen, h lelövik a vadakat, nem kéne fennakadni szerintem. Ha nem lőnék le, akkor senki nem enne húst, meg kenyeret sem, mert a vadak felzabálnák a gabonát.
Viszont amit ronis mondott, h az etetőtől 10m-re van magasles, arra rá lehet menni, mert az talán tényleg törvénybe ütköző.
ebbe neked maximálisan igazad van , minden erdőbe járo ember tudja ezt hogy a vadkárhoz képest az terepmotorozás forintálisan kifejezve, kb fing a gatyában,,,,
viszont nem a vaddiszni a fő ellenségűnk akik minket támadnak, hanem az erdészek-vadászok-setétzödek tábora,
a vaddisznos dologra egy átlagember is csak legyint hogy az egy állat nem tehet rola, ennie kell,,,
egy emberről csináltak egy "emlékhelyet" aki vadászvolt lelőtt kismillió állatot és trófeákat csinált belőlük