az a lényeg hogy sok fotot ,videot kell csinálni országszerte, mert mi hiába látjuk ezeket a dolgokat ha az emberek lofaszt sem tudnak rola,,,
mert azért az már elég vérlázitoan abszurd, hogy mostmár ott tart a dolog, hogy 20-al űlve megyek el egy Jozsibácsi mellett az erdei uton, és nekiáll rázni az öklét, miközben a kistraktoron űlve éppen haza felé poroszkál a lopott fával,,,,
lenne egy fontos kérés a bloggal kapcsolatban, hogy aki kűld képet, vagy videot az mindenképpen irja oda hogy hol készűlt ,mert a 6. szemétkupacos kép nézése után már összefolyik a dolog, és fogalmad sincs hogy az mind kűlönbözö helyen készült, vagy ugyan az a kupac van több oldalrol körbe fényképezve.
az emberekben had tudatosuljon hogy ez az Ő telepűlésűk, városuk, falujuk hátso kertjében erdeiben történik mert anélkűl csak legyintenek,,
de majd ha elolvassák a kép alatt hogy ahol ök laknak ott is ilyenek történnek akkor majd talán komolyabban is felkapják a fejűket rá,
és ezt a helyszin leirást minden képhez oda kellene irni, a kivágott elszállitásra váro fáktol kezdve, a vadászos képekig mert onnantol köthető a dolog x-y vadász vagy erdész társasághoz a pusztitás!
enélkűl csak egy kép marad ami "valahol" van az erdőn mezőn, és az emberek megvonják a vállukat,,,
morgen ...még nincs valamirevaló netem......de remélem ma már lesz...
várom hogy visszakapcsolják a faszfejek...kiváncsi vagyok mikor fogják
gyurika addig is szerelem a motorodat......tényleg mi van a csajoddal?
na lépek oviba
jó az oldal majd küldök rá frankó képeket ..van pár nekünk is...
az jutott eszembe valami olyan oldalnév/cím kéne amiben benne vannak a kulcsszavak ilyesmi hogy erdő, terepmotor vagy természeti károk stb. hogyha rákeres a paraszt az ilyesmire kidobja ezt is ..hagy lássanak a vakok is minnél többen.....
na majd leszek......
ja ktm nél ránézel a blokkszámra pl. és az évjárat számával kezdődik ....az első szám az az ....
azt meg hogy nyolcvanhatos vagy kétezerhatos azt meg csak észreveszed....
szörös, és bele tudom dugni a lábam,,?