Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halljátok az létezik,hogy valaki lebirja törölni 1képgalériámat?Szemetes képeim nincsenek meg
király
...tegnap 566-an töltötték le az oldalt!...ezt-most.blog.hu
Hallod bálint ha mennél bakonyba motorozni! Ha lemész a sötéthorogba a köszorásrol tudod az ejtöernyösök másik oldalán ott nem lefelémész a völygbe a siratók felé hanem felfelé és mész mész fel felül csináltak egy hatalmas tarvágást nagyon durva! Azt lekéne fényképezni a keréknyookkal együt!
Még nem jutottam el addig!
nah mér ez is jól áll....
*vettem
Napot....!MA vettem pár cuccot masinához....... itthon vetem észre 1ik olaj 10w50 másik 10w 60, egybeönthetem,vagy kicseréljem vmelyiket?
Ronis vagy valaki!Nem találom a zöldeknek azt az oldalukat ahol térkép is taláható az ország Természetvédelmi területeiről stb...
Érdemes megnézni!Ez felénk készűlt de nem lett sok eredménye
http://www.fn.hu/zold/20090106...
brembo...hátsó betét
szerintem háccccsó fékbetét
3622 es micsoda?
enyém se kispályás azért
Hali
sikerült megnézned a képeket?
Hát igen, az olcsó kínai szarok!
Gondolom az árából motoroznál az idei szezonban. . .
Hú még írtál nekem zozi tegnapeélőtt Hát nekem most van benne 6300Km azt most cserélem a fékbetétet szóval akkor a te 5500Km-eddel ellentétben én 800Km-el jobban kihúztam Nem húzom a gázt az is relatíve mert húzom én csak nálunk kevesebb talán a szopókásabb terület és megelégszik legtöbbször egy jópár sebesség visszabaszással és egy kicsi fékkel 11ezer Km az szép ha csak terepen baszkodod bele a KM-eket Dugó, hajtókar,szelep stb.. Mikor cseréled vagy cserélted?
dászííííp. ilyen fék köll nekem is
Te még 40 alatt vagy, szóval határeset, de beleférsz
Te már öreg vagy a számítógéphez
szasztok urak
ez az amikor a programozoknak elgurul a gyogyszere, és elkezdenek dobálozni a Gigabitekkel, ?