hát nem szeretném elkiabálni, de ha most felvesznek oda,ahova interjúztam,akkor megfogtam az isten lábát....na nem nagy meló, de elég szépen lehet ott kariert csinálni...de nem mondok többet,csak ha felvettek..jövő héten kiderül.
ja nem ...képzeld el .....le kellett szednem mert msn-en beszedtem egy vírust aztán kuka lett.....és utána a nagy kavarodásba meg sietségbe nem az került vissza ...hanem egy jogtiszta
jólvanjólvan,csak menjünk már motorozni persze tanulok én....de van most 1-2 lehetőség amivel nagyon lehet(ne) szakítani....majd meglássuk na megyek hajatvasalni
szia gizella! látom éreccsigizel ezerrel......tanujjá nekem ill. magadnak mert tied a faszod magadnak vered.....
ne hallgass senkire addig tanulj amíg lehet.....most fiatalon fog az agyad van háttered ,lehetőséged ne szégyelld ...csináld és szarj le minden mást mert amit most fontosnak tartassz az mind nem fontos .....legalábbis közel nem annyira mint például a tanulás....nekem hidd el már a saját bőrömön tapasztaltam dolgokat mondom....nehogy egy életen keresztül bánd majd , hogy itt volt az alkalom és nem használtad ki .......de azért kúrjál is!
Vizsga?
A Liberty is kész végre!
Vizsgázók?
Boldog Születésnapot útólag Z Mester !
Nekem adták a laptoppal! Azóta van!
egyébként biztos alszik...tudod,az öregek...nem tudott éjszaka aludni, mert hugyozni járt...
amúgy köszi a szülinapi drakulációkat......
egy kalappal az érettségizőknek
ne hallgass senkire addig tanulj amíg lehet.....most fiatalon fog az agyad van háttered ,lehetőséged ne szégyelld ...csináld és szarj le minden mást mert amit most fontosnak tartassz az mind nem fontos .....legalábbis közel nem annyira mint például a tanulás....nekem hidd el már a saját bőrömön tapasztaltam dolgokat mondom....nehogy egy életen keresztül bánd majd , hogy itt volt az alkalom és nem használtad ki .......de azért kúrjál is!
ó azok a diákévek