Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerdán fizika, utána meg majd szóbeli valamikor...
Akkor hajrá!
Vizsga?
Akkor holnap elugrok érte, fékadaptert kéne csináltatni és kész is lenne...
Volt reggel, elvitte!
A Liberty is kész végre!
Én vagyok, motorozni is voltam. Banderasz?
Hej, de elvesztünk!

Vizsgázók?
üdw All!
Boldog Születésnapot útólag Z Mester !
Belőled ki is nézem!
Nekem adták a laptoppal! Azóta van!
nekem még soha nem volt jogtiszta software-em.....de tényleg!
Kivan a péz
Jogtiszta....pfff
Nem árt egy évben 2x újrarakni, meg az helyett használj mozilla thunderbird-t, sokkal jobb...megszűri a szemetet
hát nem szeretném elkiabálni, de ha most felvesznek oda,ahova interjúztam,akkor megfogtam az isten lábát....na nem nagy meló, de elég szépen lehet ott kariert csinálni...de nem mondok többet,csak ha felvettek..jövő héten kiderül.
menj a háza lé és húzd....a faszát...
egyébként biztos alszik...tudod,az öregek...nem tudott éjszaka aludni, mert hugyozni járt...
Szétütöm a fejed ha nem válaszolsz Vagy felkell hogy hivjalak telefonon vagy menjek a ház elé mocival és huzzam a gázt?Na melyik legyen?
Szasztok.Na mikor megyünk zééééé?Mi a terv?
nehogy menjünk egy rendeset mindjárt az erdőbe vazze.....
ja nem ...képzeld el .....le kellett szednem mert msn-en beszedtem egy vírust aztán kuka lett.....és utána a nagy kavarodásba meg sietségbe nem az került vissza ...hanem egy jogtiszta
na kész vagyok ...idegileg
nekem a májkrém outlook-om fagy mostanában, lehet hogy nekem is ujra kellene raknom az XP-t,?
morgen bélák,
Azt az XP-t használom még, amit én adtam? Mert, ha igen, akkor az megérett már egy frissítésre, szóljál, ha kell és küldöm...
jólvanjólvan,csak menjünk már motorozni persze tanulok én....de van most 1-2 lehetőség amivel nagyon lehet(ne) szakítani....majd meglássuk na megyek hajatvasalni
na lépek szögelek mert ma még ki kell mennem erdőre is ....

amúgy köszi a szülinapi drakulációkat......

egy kalappal az érettségizőknek
szia gizella! látom éreccsigizel ezerrel......tanujjá nekem ill. magadnak mert tied a faszod magadnak vered.....
ne hallgass senkire addig tanulj amíg lehet.....most fiatalon fog az agyad van háttered ,lehetőséged ne szégyelld ...csináld és szarj le minden mást mert amit most fontosnak tartassz az mind nem fontos .....legalábbis közel nem annyira mint például a tanulás....nekem hidd el már a saját bőrömön tapasztaltam dolgokat mondom....nehogy egy életen keresztül bánd majd , hogy itt volt az alkalom és nem használtad ki .......de azért kúrjál is!

ó azok a diákévek