én két éve az enduro ösvényen telibe vertem egy szembe jövő srácot kilenc darabra törött a térdkalácsa, egy dio nagyságu luk volt a lábán amin be lehetett látni, sajnos nem volt rajta térdvédő,,,
nekem részlegesen szakadtak térdszallagok,,
elötte egy honappal egy keresztbe jövő qvados hátso kerekéröl pattantam le, ott nem lett baj, a qvad felnije kicsit karcos lett, és a bal lábamat hátra kűldte a nyakamba,
tavaly is volt két majdnem szembe sztorim, de csak majdnem,
ezért már nem megyek elöl ha lehet, menjenek mások
hát az úgyvoilt hogy.... be akartam kanyardni egy szántóföldi útra de ot ált vmi maffiózó nagydarabkopasz szemüveges nem vetteaz adást h nem férek el mellette mind1 azért megpróbáltam aztán haver eldőlt de nem vettem észre h ordít mondta h ott ugatott nekem h kanyarban lassan menjek de nem hallottam párszor majdnem estünk szegéyn gizgaz okádta a melget (én kb 80 kg+ktm kb 120kg+csávó kb 80kg) egyenesben tudtam 4. is váltani, vontatás alatt többet kajált míg tokod-mogyorós-bajóti túránk alatt
Gondolom meg fogják kérdezni, hogy milyen célból motoroztam lejárt műszakival, meg meg fogják nézni az iskolalátogatási papíromat...bűnbánó képet kell vágni, meg majd apa azt mondta, hogy mondjam azt amit megbeszélünk és nem lesz belőle akkora gáz...
Járt futóművesnél is az autó...mégse úsztam meg ingyenből, még aznap kiderült, hogy szálszakadásos a gumi, meg kell cserélni egy gólyalábat és egy lengéscsillapítót is...plussz a matek érettségit is elbasztam
Legalább a GG túrára!
Ja, jópofa cuccnak néz ki...csak egyelőre van jobb helye is annak a 280 pénznek...
Nézted a vholdr honlapját?
Komolyan jó kis kütyü!
280 USD. Nem is sok. . .
A srác egyébként sokszor jár be hozzánk, rendes gyerek!
http://vholdr.com/node/24386
nekem részlegesen szakadtak térdszallagok,,
elötte egy honappal egy keresztbe jövő qvados hátso kerekéröl pattantam le, ott nem lett baj, a qvad felnije kicsit karcos lett, és a bal lábamat hátra kűldte a nyakamba,
tavaly is volt két majdnem szembe sztorim, de csak majdnem,
ezért már nem megyek elöl ha lehet, menjenek mások
Nah megjöttem én is érettségiből,nem sikerült olyan rosszul,majd kiderül...
Csak ezt akartam külön hsz be leírva látni. . .
Akkor lehet, hogy a yardon se lesz egyszerű a helyzet?