Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahoj Ronis Koma!
Próbáld ki a Goldfren K5-LX betétet(nem a sima k5, hanem LX). Tévedésböl goldfrenék ráéreztek a tutira. Én is ilyet raktam bele a crf-be félve, hogy ez megint egy szokásos rakás szar lesz frenéktől, de azt mondta egy két spiller,hogy jó lesz... Fog mint a gyári nissin ami benne volt. ...........és ugye fele annyiba kerül. Három fogorvos közül kettő ezt aNálja! ....
No akkor jövő héten mégis beleférsz az ,,elit-nemszólunkamásiknakmertnincshely" csapatba romcsiba, vagy husabergVik-el mentek ki?
találtunk egy szopós felmenőt és ott addig erőlködtem míg nyolcszor hanyattestem meg ilyesmi ..és a forgatás meg a motor lecincálása a napon ma kivette az erőmet de rendesen....jó idő volt
Te igazi mázlista!
Mitől lett infarktusod?
Minden jel arra utal, hogy ez Nissin. . .
Keress valami tuning-racing verziót!
csóközön

na ahhoz képest ,hogy reggel csak kicsit akartunk menni a por miatt mentünk 155 kilométert elég gyalázatos terepen

de jó volt nagyon .....
sikerült bejárni tatabányát is ..naccerű volt megint a tise pálya meg az alagút ..jó nagyot szoptam is majdnem megállt a szívem....de gecikurvajó volt.....tardoson malomvölgybe mythyx nem ismert meg ....aztán még nyomtunk hazaérve egy levezető hardosat......

most értünk haza nyolcra ......egész jól kielégültem
Nissin TT 2701 HH
Mi van a betét hátuljába ütve?
el kell mondjam ez a gyári gasgas-os elsőfék betét egy jo nagy kuka,
be kell rendelnem valahonnan az eredeti nissint, az tutti
ezért jo nálunk a szikla, mert az pihentet, és a motort sem amortizálja kicsit sem,
Megjöttem a motorozásból...nagyon jó volt, úgy elfáradtam, mint a kutya...rohadt homok kiveszi az ember erejét
jo volt a mai motorolás is, a jövő héten meg kimegyek 4 napra romcsiba,
Haller!
Megmondom őszintén hogy én is ilyen voltam Erdélyben.....mondjuk nekem a lámpám is széttört...meg az is igaz hogy nekem nem kellett vinni a motoromat utánam, megoldottam...csak kicsit kiborultam...de pont így...
jahok
kösz nemkell volt otthon másik kormány meg nekem amúgyis merevítős kell vagyis az a vékonyabb nem tudom hány mm-
es
nekem is van egy amit zoozee adott ameddig nem szerzek átalakítót oda adom ha kellene
jaja pont így
Szasztok
Valahogy így nem?
geci meredek sirató úgy akartam lejönni hogy megyeka motor mellet közbe foogma féket csak azt basztam el h kivettem sebességből ne kérdezd miért én se tudom mindig úgy hoztzam ott le egyre gyorsabban csúsztama moorral együtt és egyre közelebb volt a fa motor elengedtem fának neki de a kormáényon kívül semmi baja nem lett na utána töörtt kormánynal volt egy élmény lehozni meg utána törött kormánnyal hazamenni jobb oldala tört még jó hogy névnapra kaptam egy renthal kormányt bátyámtól gyors felraktam azt menünk tovább
Gyertek halasig, itt van pár fincsi homokos fal, meg homok egy kis homokkal, ha pedig meguntad a homokot, akkor még mindig lehet menni a kövesúton
én meg indulok érted ....érted?
rendesen jó idő van ...ma lemehetünk szegedig is mert nem jön dévidnájt lajos
most viszont már tényleg megyek pakolni, motort,
szeva,

erröl a tegnapi videorol jutott eszembe tavaly az eggyik román hajtásra a Csorba Ákos elhozott magával két csávot, a többiek kérdezték töle nem-e lessz baj,,,

Ákos azt mondta, :ááá dehogy, mindeggyikűk versenyzik évek ota 2.osztályban,,

oké,, :)))

aztán az eggyik csávo annyit hisztizett mint ez a laller,, a végén már amikor nem tudott feljönni egy feljáron akkor kiabált felfelé, : Ákos vidd fel a motoromat,,,,,,,,,,,,,,

és tök ugyan ez a duma volt, hogy minek kellet ennyire zoral helyekre jönni,,, na akkor viktor barátom berágott ,és mutatta neki ,,, -ott van fenn egy ut és arra felé van a kemping ,el lehet huzni a picsába, barbi, :)))))))))))

még tiz perc mulva is röhögtem a sisakban, :)
én is indulok Zoziért .meg kell vigasztalni!talán egy kis orionárok jót tesz neki
Én fél 4 körül megyek motorozni
kapjááááátok be