Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak mert most volt itt a barátod akit vontattál. . .
Eléggé rád jár a rúd mostanában...
És arról a fékkarletörésről akarsz beszélni?
én Soskut felé egy s-kanyarban egy suzuki ball elsö kerkét kaptam el a lábtartomal a csoka nekem adta a gumit helyszinen tizenöt pizért olcson megusztam!
Beidéztek a kibaszott zsernyákok a forgalmis ügy miatt...remélem üvegszilánkos, erőspaprikás krémmel basznak seggbe
felénk a környéken nem naon jönnek szerencsére,bár van rá példa ....
Én is jártam már így többször is de egyszer nem jött össze a kitérő manőver Erdőben másztam egy dombot azt keresztbe volt egy ösvény.Egy robogós épp kijött elém Komoly volt pont telivágtam robogóstúl és még el se estem volna ha nem lett volna olyan meredek a dombocska.Szerencsére nem lett komolyabb baj,bár a robogó kapott rendesen.Ilyen szembőljövő motorok hetente előfordulnak de ezért nem szabad belátatlan kanyarban küldeni!
egyébként meg jó reggelihez szól a nóta!
Itt gyönyörű idő van!
Hogy vannak a mi érettségizőink?
ezért jó terepen menni...ott nem jönnek szembe álltalában....csak Zoozee-nak mondjuk...
szombaton én is majdnem csattantam egy szembe jövő motorossal még jó h aki jött szembe nem jött gyorsan épp hogy be tudtam menni a susnyába, azóta az erdészeti 2nyomos utakon gyök2 a tempóm
hali,zoozee küldtem egy filmet a mult héten megkaptad?
szeva mester,
oké, életemben sem akartam megváltani a világot, elvagyok én azokkal a hangokkal amik a fejemben vannak,
szewasztok....
ronis utánanézek mi a zsír az eljöveteleddel kapcsolatosan......szállás egyebek stb.....
látom leoltottak üzifalon....ne idegeskedj , hogy nem tudod megváltani a világot.....dzsízusz se tudta ...olyan egyszerű okon bukott a mutatvány, hogy az emberek mind hülyék....

na majd leszek csak most ovi..meg egypár dolog...
tudod...a fej irányítja a testet...
Bezzeg ha odaálltál volna és mondtad volna hogy ne csinálják!
Hogy leugattak volna!
Legalább megpróbáltad!
És már ez is nagy szó!
Minden tisztelet érte!
Persze, hogy nem jött, holnapra igérte magát. . .
Remélem nem tolja tovább, mert alkatrészt is hoz egy határidős motorhoz. . .
ez van...............
és az elöbb a közös űzenő falon jol le is lettem oltva,mert jot akartam,,,
sajnos sok dologban igazat kell adjak neked Andris , hiába akar az ember ebben az országban jot, amikor a fejekben zűrzavar van,,,
Baszki, tényleg mondtad.....
Bár ezt sajnos nem volt nehéz megjósolni...
mosmé kell lebuktatni...kicsit türelmetlen, de nem pedofil
csesznek motoros halál.áááááá,,,,, faszom amiröl pont pár napja irtam, sőt ma délelött 10-orakor a közös üzenő falra is felirtam a kis könyörgésemet az be is következett,,,,
Nem szűk a hely ott egy "kicsit"?
Ja hogy azon...
Bandi volt a sárvédőért?
Sziasztok!Gyurika édes kisfiam majd akkor kapsz KTM SM mopedot ha sikeresen leérettségizel!