Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is szoktam menni,de azért nem olyan durván. és persze mindig sávon belül maradok...na persze a sok speedes buzi mindig néz ha elmegyek belső íven a narancs szutyokkal
Ha van kapcsolatod, orvos felírja és legyártják pontosan a lábadhoz.
Ja tegnap megyek a daruval oszlopszállitóval Hódmezőn egy kereszteződés ellőtt elkezd előzni egy motoros a háta mögött egy kis csaj ült a kereszteződésből elindult egy autó én már láttam mi következik állóra fékeztem az autót a kis takony éppen nem kenődőtt fell az autóra de azért meg kérdezném tőlle mivolt olyan sürgős.
ha még ifi volnák de már töled is vénebb valák,de azzal nem az a baj hozzá szokik,és nem tud erösödni mert állando tartás biztosit, csak azért fagatlak mert másfél éve nekem is az volt,edig panasz mentesen de most megadta magát,bár én nem hordok térd gépet,egyébként mi fir egy ilyen cucos?
Gondolom ezek mind ilyen helyekre járnak menőzni.
tegnap este simán lebarom arcuztak, és huzzak anyámba a hűlye hittéritő dumámmal,,,

ez van,,

ahogy Andris szokta mondani kis országunkban nagy a zűrzavar a fejekben .
A csajokat nem a lelked mérete érdekli.
mert annyira szép vagyok mint állat,
Tegnap estig nem olvastam vissza
de a lelkem egy huszévesé, a testem meg kb egy18 évesé ,
Kijaz nincs is róla kép.
ja tegnap este szépen leoltottak , pedig csak jot akartam,

azért a ma délelötti hsz-ekben már több volt az inteligencia, meg az értelmes hozzászolás,
Csá de má nincs fütési szezon.
fáj, de harminc felett ha nem fáj valamid akkor meghaltál, amugy hordok térdgépet,,
megjött a korelnök..
csá kályhaölelgető
szép estét ,
Ez a 70akárhányas számos topik.
Andris a hétmérföldes kezű.
be ha már ilyen számosok vannak itten
Na és én?
Húú ronis-bá tényleg milyen vitába bonyolodót az üzenőfalon.
De.
És én?
Azóta a seggedig ér?