ma bejött mögöttem egy zsaru a motoros boltba,hozott egy robogó,,,,km-órát,egy spirált,meg a kihajtót ,az egészet szétkapta és mutogatta a csajnak hogy nem mükszik.mi lehet vele? a nő aki tanár,édesen kuncogott mert hát na és mondta hogy itt kéne hagyni mert ez szakértelmet kiván ami itt sincs a boltba..kiment utána beszarásig röhögtünk!
vigyázzatok, geci zöldek ezt az oldalt is nézhetik!
Mekkora lenne, ha összeszedném 1-2 francia barátomat,akikkel együtt voltunk cserkészek,és amikor ezek a buzik elkapnak valakit, felbukkanánk mögöttük...nem lenne baj, vinnénk ásót is, a Pilis meg nem olyan nagyon köves....
És nem nagyon baszogatnak arrafelé?Tudtommal az egész Pilis Természetvédelmi terület Én is mennék a Pilisbe mert még messze sincs még lábon sem csak ez a része fullra le van kerítve Jah meg itt a pszihó vadászok biztos picsánlőnének
egy vagy másfél órája jöttünk meg
attis kiszúrt reggel egy vízcsövet a balázsféle felmenőben .....lementünk kesztölcre b gyuriéknál meg lett csinálva...aztán rámszakadék és lukács árok között árkokon keresztbe ott atisnak eldőlt a lova és lenyomta egy fa a kuplungcsövét....összeraktuk de nem lehetett lelégteleníteni.....le dömös ....kocsma aztán fel a meredeken prédikálóra..aztán dobcsikő meg szentkereszti laktanyánál kilukadtunk ...fogyott a benzin és haza....nagyjából toronyiránt
Én megértettem a rendőrrel hogy ha felteszem a rendszámot akkor biztos letörik mociról ha borulok.Egyszerkétszer még szólt azt mostmár elértem azt hogy a táskában hordom a rendszámtáblát ha a környéken mászkálok De igen a legtöbb a rendőr hozzá állásán múlik!
Amúgy ma megállítottak rendszám nélkül(mentem az erdő felé, kicsit kell kövesen is menni). Kérdezi rendszám? Hát az otthon maradt, aztán közbe kiderült ma már láttak 1x rendszámmal is mikor jöttem az érettségiről hazafelé és kérdezték, hogy miért nem az öltönyben motorozok még mindig, mert ment a motorhoz Szóval ennyi a különbség rendőr és rendőr között...másik már egy kis lejárt műszakiért is pattog...
Mekkora lenne, ha összeszedném 1-2 francia barátomat,akikkel együtt voltunk cserkészek,és amikor ezek a buzik elkapnak valakit, felbukkanánk mögöttük...nem lenne baj, vinnénk ásót is, a Pilis meg nem olyan nagyon köves....
Ne menjetek tiltott helyre, mert szétkúpolják a motorosokat!
egy vagy másfél órája jöttünk meg
attis kiszúrt reggel egy vízcsövet a balázsféle felmenőben .....lementünk kesztölcre b gyuriéknál meg lett csinálva...aztán rámszakadék és lukács árok között árkokon keresztbe ott atisnak eldőlt a lova és lenyomta egy fa a kuplungcsövét....összeraktuk de nem lehetett lelégteleníteni.....le dömös ....kocsma aztán fel a meredeken prédikálóra..aztán dobcsikő meg szentkereszti laktanyánál kilukadtunk ...fogyott a benzin és haza....nagyjából toronyiránt
hát ez a pilis még mindíg rendbe van .....legjobb hely az egész országban ez biztos
Természetesen mint motivációs eszköz.