Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veszélyes forma
Az ám Gondolom a kipuffos csókára gondolsz...
az a bandi.... ?
Hagyd, csak idegesít, mert hozna alkatrészt. . .

Meg nem viszi a sárvédődet.
Nem voltam ma nála, pedig pár utcára tőle motoroztam, majd holnap benézek hozzá. Ha kell az otthoni számát meg tudom adni..
Sutyi!
Bandit nem láttad ma?
Megint nem jött!
Komolyan gondoltad, hogy betépve akarsz menni?
Amúgy igazad van, de nehéz nem csesztetni. . .
az.na
Szerintem angolt akart írni
az nem tegnap volt?
igaz ahhoz a matekot meg kéne írnom úgy 90%ra honlap...de csak meg lesz.
hát figy....egyenes út a corvinusra,bgfre,ha 70%fölött írom...és egy szakmai c típusó felsőfokú nyelvvizsga...nem mindegy
Kell neked flancolni. . .
de a kibaszott geci emelt közgázzal hogy kiszopattak,22.én itt pesten írom az írásbelit...aztán 4.én 10:30kor szóbeli...egerben...a büdöspicsakurvaanyukájukat szopogassák! csak egerben van emelt angol közgáz szóbeli
leszarom,megúsztam....barna maci befigyelt rendsen...aztán már leszartam, 1gyel több töri v kevesebb..nem mindegy?
azt a makkot
neteztem..origon már fent voltak a megoldások...bő volt a zsebem..kiesett...gyorsan felvettem,kikapcsoltam,odaadtam,mondom mp3 lejácccó igi helyettes: hát ebből felfüggesztés lehetne ha...többet meg ne lássam magát barna maci ott volt rendesn beírták a jegyzőbe hogy számológép kiesett a zsebemből:D
amatőr.....
boldogot zéééééééééééé!

töri picit para volt...ipod kiesett a zsebemből majdnem felfüggesztettek de kidumáltam
Egyébként a flexibilis cucc az gyári.
Boldog Születésnapot Zoozee Bácsi
Boldog szülinapot mester
Annyi hogy a vázon lévő fülnek kéne egyenesnek lennie és a csőnek úgy görbülnie hogy az azon lévő fül vonalban legyen a vázzal, nem fordítva...de mondjuk átmeneti megoldásnak tényleg jó...
Elgörbült nyakban (is) és ráhajlott a vázra meg a hengerre. Eredeti állapotára csak úgy lehetne visszaállítani ha teljesen szétvágod és a motoron újra összeilleszted aztán újra összevarrod...amennyi munkájuk volt, örültem hogy erre tudtak időt szakítani...és annyit kértek érte amennyiért más talán a szerszámot nem veszi a kezébe, szóval egy rossz szavam nem lehet rájuk...
teljesen jó megoldás, nem tudom,mi a bajod vele....
EC 250 esemen is így volt megoldva, pedig az gyári volt..mármint ott nem fix gyárilag a tartófül,hanem flexibilis gumi...
Mi történt a rezóval egyébként?
Elolvastad?