de a kibaszott geci emelt közgázzal hogy kiszopattak,22.én itt pesten írom az írásbelit...aztán 4.én 10:30kor szóbeli...egerben...a büdöspicsakurvaanyukájukat szopogassák! csak egerben van emelt angol közgáz szóbeli
neteztem..origon már fent voltak a megoldások...bő volt a zsebem..kiesett...gyorsan felvettem,kikapcsoltam,odaadtam,mondom mp3 lejácccó igi helyettes: hát ebből felfüggesztés lehetne ha...többet meg ne lássam magát barna maci ott volt rendesn beírták a jegyzőbe hogy számológép kiesett a zsebemből:D
Annyi hogy a vázon lévő fülnek kéne egyenesnek lennie és a csőnek úgy görbülnie hogy az azon lévő fül vonalban legyen a vázzal, nem fordítva...de mondjuk átmeneti megoldásnak tényleg jó...
Elgörbült nyakban (is) és ráhajlott a vázra meg a hengerre. Eredeti állapotára csak úgy lehetne visszaállítani ha teljesen szétvágod és a motoron újra összeilleszted aztán újra összevarrod...amennyi munkájuk volt, örültem hogy erre tudtak időt szakítani...és annyit kértek érte amennyiért más talán a szerszámot nem veszi a kezébe, szóval egy rossz szavam nem lehet rájuk...
teljesen jó megoldás, nem tudom,mi a bajod vele....
EC 250 esemen is így volt megoldva, pedig az gyári volt..mármint ott nem fix gyárilag a tartófül,hanem flexibilis gumi...
Mi történt a rezóval egyébként?
Meg nem viszi a sárvédődet.
Bandit nem láttad ma?
Megint nem jött!
Amúgy igazad van, de nehéz nem csesztetni. . .
töri picit para volt...ipod kiesett a zsebemből majdnem felfüggesztettek de kidumáltam
Elgörbült nyakban (is) és ráhajlott a vázra meg a hengerre. Eredeti állapotára csak úgy lehetne visszaállítani ha teljesen szétvágod és a motoron újra összeilleszted aztán újra összevarrod...amennyi munkájuk volt, örültem hogy erre tudtak időt szakítani...és annyit kértek érte amennyiért más talán a szerszámot nem veszi a kezébe, szóval egy rossz szavam nem lehet rájuk...
EC 250 esemen is így volt megoldva, pedig az gyári volt..mármint ott nem fix gyárilag a tartófül,hanem flexibilis gumi...
Mi történt a rezóval egyébként?