Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vigyázz! Mindenhova elér!
Nem semmi a srác!Láttam ojat aki erre megfelelő motorral sem mert ekkorát ugratni
Makikám látom Marciból is kandur lett!
okos a gyerek. . .
Sziasztok!Ezt meg kell néznetehttp://www.sportmotor.hu/motor...!
most voltam szülőszobán!gyarapodott a lakóink száma
nézegettük lehetne-e csinálni? a szlovákoknál gyártya egy ember, valamikor olvastam róla de drága.hozzá mentek már sokan mert ahány láb annyi méret..
ha adhatok egy jotanácsot, probáljátok fel mindet,, mármint a három tipust, : FOX POD, EVS, és az Astrisk
nekem is anno nálam okosabb és profibb emberek tanácsolták ezt mert ha szemböl nézed a lábat akkor a görbűlet mindenkinek más,és más, ami az eggyik embernek kényelmes az lehet hogy a másiknál eláll a combnál,,,
én pofátlanban nyomtam , osztrák Aunerben felprobáltam mindeggyikböl az L-es méretet a Fox Pod az jo volt, a többivel mind volt valami gáz,

csak csilliokba kerűl mindeggyik
ááá ne hidd el csak legendák,
hát majd ezt is kipróbálom
esét urak.ne aggódj ronis ebben a korban már nincs szallag nekem sem,szeptember óta a már műtött szarakszik,megcsúsztam a gyerekkel pancsolás közben és egész telet sántikáltam. azóta agyalunk gépen mert a Tibi haveromnak sincs se esze se jó térde..
köszönöm a segitséget,egyébként az alus Albert is azt mondta nagy tul élő vagy!
ez de gáz,
Köptetőt a következő szlogennel reklámozták ma a rádióban: "mert nem kell mindent lenyelni"
Mondjad neki, hogy egyet beszósz kettőt kapsz, aztán ijedtében egyből odaadja ingyen is
megvenném ha oda adná annyiért,
Ezek szerint neked ment a magyar éreccssségi Gyurinak meg nem.
én is beszéltem avval a pesti céggel, de az is annyira jön ki mint ha veszel egy készet, asszem olyan 60-70 körűl beszélt az ember per darab, ha jol emlékszem
helyes volt az így,sima jelen....általánosítás...ha kész lesz a ktm,ugyanúgy elfogok menni nekik belső íven
Vedd meg féláron attól, aki szerint nem érte meg...
*nézett, ha elmentem...bocsi, de már nem aktuális. Azért remélem nem utálsz
nekem a bal térdem már kétszer szakadt részlegesen,
eddig működik mert szivos vagyok mint egy patkány, és elpusztithatatlan mint egy csotány,
amugy ezt a neoprén térdépet hordom az alpinestars térdvédö alatt, meg akartam venni a Fox POD térdgépet, itt van egy jopár embernek, de vegyesek a vélemények hogy megéri-e azt a 120 e.-ft-os árát, a fele szerint nagyon jo, a többiek szerint meg kár volt megvenni, na most tegyen igazságot az ember,,,
Az már rég volt.