errefelé volt már fordítva is mondjuk régebben, hogy tanárember elment kutasnak , hogy keressen pénzt rendesen.....aztán míg nem volt kutas állás kicsit tanított
igen,mert megvan a lehetőséged rá...nemúgy mint otthon...bár mostanság már ott sincsen hely....
Itt jelenleg minden kétkezi melóra 20 ember vár...
Ma voltam állásinterjúzni egy nagy cégnél a francia vonalukra (ügyfélszolgálat)...egyszerre ketten vizsgáztunk: egy francia és én...nem engem vettek fel...
Lehet pont ennek kapcsán (műsor elejét nem hallottam) beszélt valami okosember a rágyióban hogy pl. usákiában teljesen megszokott dolog hogy ha egy tanárnak lejár a suliban a szerződése és hirtelen nem talál magának másik helyet, elmegy benzinkutasnak vagy akármi "kuli" melósnak és közben szépen kényelmesen tud magának keresni másik, a végzettségének megfelelő állást...persze ehhez nyilván hozzátartozik az is hogy kint a benzinkutas fizuból is kényelmesen el lehet éldegélni...de annyi volt a lényeg hogy máshol attól mert diplomád van még nem ciki kétkezi melót végezni...amivel egyébként messzemenően egyetértek (márcsak azért is mert nagyjából hasonló cipőben járok én is)...
Laci,erre csak azt tudom mondani hogy egy Magyar szív Kanadában is magyar marad...
Itt már rég nem érzelmekről van szó, nézz körbe..az embernek menekülnie kell, ha nem akar szó szerint éhen dögleni. És ez fokozottan jön elő, ha gyereked van....
Az a baj hogy összekeverjük a fogalmakat...én nem a magyar dombokat, hegyeket, erdőket utálom...hanem azt a sok csótányt,akik arról tehet,ami van...plussz azt a sok bírkát,aki hagyja mindezt.Szerinted én nem szeretnék otthon lakni, CSAK magyarul beszélni, békességben, biztonságban élni?
Szerinted nekem jó hogyha látni akarom a szüleimet, 1 egész napot kell utaznom és egy valag pénzt kifizetnem?
egy idézet neked: " hogyan kéne úgy menekülni, hogy a hűségem is megmarad?"
Nem mindenki hagyja magamögött egykönnyen a Hazáját, akármilyen trógerság is folyik
Itt jelenleg minden kétkezi melóra 20 ember vár...
Ma voltam állásinterjúzni egy nagy cégnél a francia vonalukra (ügyfélszolgálat)...egyszerre ketten vizsgáztunk: egy francia és én...nem engem vettek fel...
nehéz időket élünk
sajnos most el kell mennem. sutyi hová megyek?
Itt már rég nem érzelmekről van szó, nézz körbe..az embernek menekülnie kell, ha nem akar szó szerint éhen dögleni. És ez fokozottan jön elő, ha gyereked van....
Az a baj hogy összekeverjük a fogalmakat...én nem a magyar dombokat, hegyeket, erdőket utálom...hanem azt a sok csótányt,akik arról tehet,ami van...plussz azt a sok bírkát,aki hagyja mindezt.Szerinted én nem szeretnék otthon lakni, CSAK magyarul beszélni, békességben, biztonságban élni?
Szerinted nekem jó hogyha látni akarom a szüleimet, 1 egész napot kell utaznom és egy valag pénzt kifizetnem?
Nem mindenki hagyja magamögött egykönnyen a Hazáját, akármilyen trógerság is folyik
Jól van fiatalság, ne is halgassatok rám...csak a sok év keserűsége beszél belőlem!
MENEKÜLJETEK MAGYARORSZÁGRÓL!