Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy darabból illene csinálni adaptert a nyereg és a teló közé....
mondjuk egy lapból szokták egybe kivágni ...

majd dobok be képet mindjárt egy idevaló cuccról csak oviba el kell rohannom a gyerekért
Azt hittem az már alapból volt
mi mi mi
valami nem fasza?
felvilágosithatnál mert még nem is nagyon használtam ugyhogy tapasztalatom sincsen
szép

és az ahogy fel van rakva további aggodalomra ad okot
biztosítás
ez a fék os olyan amilyenről a videót csináltátok

+18500 eredetvizsga
+6+6 törzskönyv és forgalmi

Finom
most iratom pont passatot....és képzeld 1896 ccm -es ....
így 34 helyett 45 ezer az illeték....
6 ccm miatt ...jól kiszámolták a fasszopók
Ja, tényleg. Nekem mindig 1815, 1845, ilyenek vannak
1890 ccm felett 24 forint az illeték

na ez a vagyon nem a clk
még nem is gratuláltam evertslonglacinak ehhez
ez igaz de te is tudod ,én is tudom hogy ez hamarosan véget ér, a végtelenségig nem lehet elvenni ,és sanyargatni az eggyik oldalrol, a másik oldalon meg a lopás milliárd számra, meg a brutál kedvezmények a multiknak,,

egyszerű, fizika,, egyszer elfogy a della is,, meg a tűrelem is, ehhez nem kell nagy josnak lenni,,,,,,,,,,,
De dobógosak vagyunk a korrupcios listán az 100%.. .
csak mondjuk németországban vagy europa bármelyik országában, hagynak élni, nem akar a rendszer lehuzni mindenen, itt viszont már bő tiz éve ez megy, csakhogy az idén elfogy majd a della aztán jön majd a nagy magyarázkodosdi,,,,,,,,,sajnálkozosdi,,,,,,,,,,,,,tűn
tetősdi,,,,,,,,tiltakozosdi,,,,,felborogatosdi,,,,gyujt
ogatosdi,,,,,,,,,,,,,, káoszosdi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Birom ezt a nagy EU ba vagyunk egységes szabályozás,és milyen jó...persze csak azt részt használják aminél a lehuzás/pénzbeszedés a lényeg Átlagembernek több a kárra mint a haszna a nagy EU.ból..
Átíratásnál meg ugye a 18Ft/ccm "vagyonszerzési illeték"

Veszel 2 kilóért építkezni egy 2 literes autót, ugyanannyit fizetsz mint egy 10 millás 2 literes CLK-ért. Akkor melyik is a vagyon?
Itt minden a pénzröl szol...magyarositják a szabályokat aztán annyi A kedvencem hogy nemlehet forgalomba helyezni de 1 egyedi kérelem után(+pénz ugye)lehet . Idióta pénzéhes bagázs ezis
És ha rövidre zárod villágit?Mert ha igen akkor a wattszám nemjó..
jahh és mekkora ostoba nagy hatalmat kaptak ez a legviccesebb az egészben, németországban meg bármelyik kis falusi autoszerelö megcsinálja helyben a TÜV-öt, és bármelyik postán átirják az autot a nevedre pár eur-ért,,,
"Újabb motorokra kell irányjelző..." És Ő elhiszi hogy ez így van a KRESZ-ben? "2004 utáni motorokon kötelező az irányjelző, de csak ha citromsárga és két kereke van, vagy ha tulajdonos magánszemélytől vásárolta és még fődarabot nem cserélt a járművön"
Hát kurva viccesek ezek a hatóságnak nevezett bohócok, hogy a mopedautókat még ne is említsem...
Mondd, hogy nem te vagy az akit megfogott egy ilyen púp, amin 2-esben megy fel az MZ is!
Szeva TIBI.Kapcsold be a skypet!
ki kellene mennem megforditani a hátso gumit, de baszott lusta vagyok,, ráadásul ez a muzos téma nem is olyan egyszerű mint a belsős,,,,,
jó valamikor csak előtte egy két nappal egyeztessünk és akkor úgy csinálok programot....

a bétát meg azért kérdeztem mert te mint az közismert nagy bétás vagy .... sőt ez a névadód is

na viccet félre te pörögtél májer gépjével sokat és gondolom fékeztél is vele.....

mondd el szerinted milyen a fék a betán....vagy titkos? első érdekelne
oké,,,