Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Matek ora... Ti meg itten motort adtok vesztek:)
elolvastam ezt a csodaFÉKES videot, és jol szorakoztam rajta,
Sutyi ha vizsgára viszed, a kerékméretekre is figyelj!
FIM gumik legyenek, ne cross!

ELSŐ KERÉK
90 x 90 - 21".

HÁTSÓ KERÉK
140 x 80 - 18".
Alapító tag a klub-ban...és szombaton kiderült az is hogy van közös egomi ismerősünk
zoozee gyorsan papir toll ird alá az alján, a tetejére ird rá a nevem, majd a többit kitöltöm, valamit hagyjál már rám is,
morgeny,
andriskám ha olvasod küld el lécci a freemailemre a neved cmed anyádneve szülhely idő stb.adatokat ami az adásvételihez kell....köszönöm...mert intézik biztosítást a motoromra és kell hozzája azadásvételi köszi
a sok dohányzás anno
jöhet bejáratom

Szevasztok! lassan irány a suli...kurvaélet
döme te miket nézel de jó
70 fokos lázam van és szénné ég a tüdőm köhögök és dolgoznom kell....szerintetek tele a faszom ?

ja és leoltották "csodafék" c. dokumentum videónkat a commentekben....../aminek már készülőben a második része/ .....vannak emberek akik megmagyarázzák , hogy amit látsz az nincs is....még ha ktm-ről van szó akkor is ...pedig nekem narancs vér folyik az ereimbe tudni kell....és leoltanak mikor mutatom a frankót...
ja és át kell íratnom gyorsba kocsit mert kitiltják a forgalomból ....90 forint megint ...agyvérzés
és pihentetőül jön ez a flesh gordon
Köszi, na megyek az oskolába, szevasztok!
jó reggelt zsiványok!
haverom is szerel mint a disznó.....(szőke ).....everts long lászló
Autósbolt, Ford relé!
Azt megkapod szinte fillérekből!
Nagyon szépen köszönöm. Megnéznéd azt is, hogy mennyibe kerül egy relé? Leonelli ART. 355C00 12v. 20W AC ezeket az adatokat látom rajta.
De van...már lassan 2 éve, annyi nem stimmel, hogy 29kw-os a forgalmija a Gas Gasnak...oda meg már A kellene, nekem meg csak Akorl. van.
Bent megnézem mi kell a NAGY műszakihoz és küldöm mailben!
Veszprémben?
Ott nem, csak utcai motorok vannak.
Dorogon találsz újat és használtat is.
fogadjunk hogy alszotok...

szewa puncik
KTM 300 Sx megfelel?
Valszínű napokon belül bekerül a vázba...vagy nem...
Most már csak két ember jóságán múlik.
Ez tényleg a te hülyeséged volt....de ha jól emlékszem, jogsid sincs 125-ösre, nem? Mert akkor azért szárazon fognak seggbe kúrálni...
Igazad van csak olyan messze mint te Mártélytól.
Na szzevasztok péntek tájt újra benézek.