Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamit csak kitaláljunk má...
labancok
na végre, nem indulnak a kurva labanok
Csá Zoozee

van egy kis bajom. nem indul a KTM 620 lc4esem, tavaj novemberben szedtem szét aztán mostanra lettem kész vele. olajcsere szelepállitás, gyertyacsere . elvileg minden fasza. és nem is pöffen. próbáltuk betolni be is indult egyszer felpörgött aztán megált ( mert beleugrottam egy kocsi hátuljába vele -ez mindegy ) szikra van, karbi kitisztitva, igen a szelephézag is jó.
Esetleg ha valami ötleted lenne mit nézzek meg vagy mi merre azt megköszönném
háát ebbe nem igazán tudok segíteni .....de ha eszembejut valami akkor brékózok
én régen tudod miből csináltam berúgókart 94 ben ?
egy felnőtt magyar biciklihajtókarból és szerintem a mai napig működik ha a motor még megvan valakinek....
nem a világito tekercs kell hanem a gyujtásnak a gerjesztö tekercse és olyan amelyik egy tekercses, tehát nem a két tekercses , és minél kissebb legyen, kis crossmotorra kellene,
sajnos a széria gyártásba nem fogtam bele de ez örökös lessz,, , 30-as c-45 szerszámacél optikai lángvágoval kivágva 2mm ráhagyással, utána egy napig martam marogépen, most megy hökezelésre,,,, a fasom fog 28 ezerért venni,,
hááát nekem nincs az biztos ...
de amúgy mit szeretnél világítani?
hát ne vegyél rá egyből csak cseréld ki próbaképpen valami máséval...és ha szar csak akkor vásárolj be
zoozee mester kellene nekem egy yz 125 , 2000-2001 -hez gerjesztő tekercs, esetleg valami hasonlo picike tekercs,,,,
Megkérdem Dömét, hogy mennyibe kerülne és hallgatok rád.....hátha...., de a stroboszkóp azt mutatta,hogy gyújtásprobléma az nincs.....
mi történt? visszaolvasok
még a végén ezen is a gyertyapipa/gyertyakábel csere segít ....
nem tuti de .....próbáld meg hátha
örülnék neki ha elindulna valami normális folyamat,,,
mi itt ezen a környéken még a motorosokat sem tudtuk összefogni, pedig a verga terűleti fönöke leűlt volna tárgyalni, terűletet is adott volna, szégyen szemre még az olyanok akik belőlűnk élnek, mondjuk ki nyugodtan a nevűket mert van érte szégyelni valojuk moto-complet, szoval még ök is azt mondták hogy szépen fejezzem ki magamat szarnak az egészbe, és nem érdekli öket semmi ilyen dolog,,,,,,
ezek után elég nehéz bármit is alkotni,,de nektek szurkolok, remélem összehoztok valami értelmes dolgot, ami tényleg példamutato lehetne az egész ország, erdész-vadász-motorosainak,,,,,

hajrá,,,,
http://sportmotor.hu/motoros_v... nagyon igényes és csodás videó...
Sziasztok !
Döme, elhoztam a szerelőtől a mocit, mentem is vele vagy 170 KM-ert. Kihuzatni nem lehet, de 6.-ba 110-120 között szépen megy, de ha odahúzom neki, akkor úgy berángat, hogy csak na..... Amikre még gondoltam esetleg:
- akkucserénél nem felejt el dolgokat az áramtalanítás miatt az elektrónika, mert a hibajelenség előtt cseréltem aksit.
- vagy esetleg a kipufogó nem dugulhat el valamitől
- most cseréltünk benne kipufogószelepet, esetleg attól lehet valami.

Raktam a tankba injektor tisztítót, hátha ez a baj. 170 km után sem lett jobb. Ha elviszem hozzátok, akkor mit csinálnátok vele? Már csak azért kérdem, mert ki..szott sokba kerülne felvinni. Ezelőtt a 2x oda-vissza+az autó 40 papír volt.
most néztem meg az új halálos irambant semmi extra...viszont a seven pounds kurvajó film,ajánlom mindenkinek!
Köszi, nem...az már megvan, de ez most DVD formátum, ezt kerestem.
Bakker én már lehúztam, 10 dvd... nem köll?
Hé,Zozi, hol a meglepi? hozza a nyuszi?
Na, elindítottam 220 gigás Jóbarátok packot ~3 hét alatt le is jön
ejjj de jól megy vkinek........