Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mivel ők a HATÓSÁG ők diktálnak. . .
Gyökerek. . .
Bajai főnököt idézem: "Irányjelző nélkül ne is hozd ide a motort"...úgy nézem itt felénk meg vannak őrülve az emberek
Na pont most próbáltam, kínomban már csak ez jutott eszembe...Még szép, hogy szar relét adtak
Szia(sztok)Aztprobáldmeg ha relénélkül összezárod az áramkört villágit e,ha igen akkor a relét vagy izzót kell variálni(más wattteljesitményü izzót tegyél bele)
Így van!
A múltkor eldőlt az egyik motor a Ducato-ban és le kellett szerelnem az összes irányjelzőt, hogy meglegyen a vizsga!
Ez teljesen biztos hogy így van. KRESZ-ben is le van írva.
Én ugy tudom hogyha rajta van akkor működnie kell de ha leszeded akkor nem kötelező műszakira.Ha esetleg kell a biztos válasz holnap memondom.
Persze ezzel az új relével sincsen irányjelző, valami más baja is lehet...beszéltem egy másik fickóval, aki hordja hatósági műszakira az autókat motorokat...azt mondta, hogy az újabb motorokra már kell irányjelző a hatósági műszakinál...
Valamennyi fokkal dőlhet, oda teszi mindenki a maximumra. . .
Az vicces, mert sztem a choppereket kivéve egy motornak se áll függőlegesen még a gyári rendszámtartója se...
Én is írtam egy kicsit bele délelőtt!
A rendszámvilágítás Wattszáma is elvileg szabályozva van!
Küldjek?
A törvény szerint függőlegesen kell állnia a rendszámnak és úgy legyen megvilágítva.
A csodafék címü vidirőr lassan regény lessz.
Csak a világítás miatt, vagy másba is beleköthetnek? Mert erre a célra direkt hajtogattam egy alulapocskát, majd rakok bele fehér ledet
Ezért baszakodnak.
Ámátőr!
Azt a vizsgaállomás kapujában kellett volna felszerelni
Csak az első földútig kell eljutni, onnan már nyert ügyed van De tegnap nem lehetett menekülni, nem mertem megkockáztatni, hogy leolvassák a rendszámot...
Jaja most máá én is azt fogom tenni
Oszt lehet izmoskodni terepen Octaviaval
Én meghivlak ennélkűl is!
ahogy beindul,fizetek nektek bármit
Gyere de inkább csak a tiedre igyunk!