Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem
adatlapod, nem is laksz messze debrecentől
Már mindegy mi csak a Debrecen nem jó.
Estét

Szinyó enyduro(de debrecenbe kell eljönni érte)
Hajlandó vagyok elfogadni az első megfelelő ajánlatot is.
Nekem mindegy milyen csak enydúrró legyen sőt holnap már elég ha Kalocsáig hozzátok el.
na..hoztok már ktmet ide? (titkon mindig abban reménykedem,hogy meghallom az akrát és itt bőgeti Zé a kapu előtt )
Hi.
köszke mindent!:)
inkább add ide a motorodat.. az megy...tankolok bele.. na?
Legközelebb őket indítom a versenyen az EXC-vel
nem tom..nem mennének szar időt belga juhászok..de egész nap meg sem állnak,elképesztő mennyit tudnak futni... meg úszni is imádnak,amíg van labda vagy fa vagy bármi amit lehet dobálni..nem állnak meg,tényleg elfáradhatatlanok
Na megkapta a letolást fateromtól is...persze a végén benyögte, hogy beszervezett egy 300kmeres enduro túrára, de a mai miatt természetesen nem mehetek...úgyhogy tök király minden
Kutyuk milyen időt mennek Lepence oda-visszán?
kurva kipuff...jó sok pénz volt,feltettük...erre észrevettem hogy szétbaszta a keréknél a tengelyt tartó anya...2 személlyel beleér a kipuffba oda a jó kis karbon dob kb...valamit kitalálok,mert még nem lyukas a dob,csak a borítást szedte le az anya a gumiból pedig tényleg milik vannak hátra,160as
lepence undorító volt hétvégén....mindenhol "sziklák" voltak az úton
Teállat
már elhasználtam sv-ket odaverem vele minden szerpentinen az a vicces... és csak figyelnek hogy hogy megy el a nagyrobogó kinézetű düvil
Miért nem mondtad neki hogy csak el akarod használni a gumi szélét is ha már úgyis kifizette
még pénzem sincs-.- most tankoltam teli a düvilt,meg olajat cseréltem benne...aztán nem vihetem..ezmiii? ahogy beérsz szentendére van egy emelkedő,majd utána egy hosszú balos,fater jött mögöttem kocsival,bedöntöttem a motort...leért a lábtartó,meg majdnem a dobozok is :DD és ezekután nem vihetem többet...kurvaélet
pedig csak tanítottam kanyarodni szegény vasat
Ha megcsinálod az MZ-t, kölcsönadom míg kész nem lesz a KáTéjeM...deal
Jééé úgy nézel ki mint valami vándor cigány
meglepődtem. sokat járok arra. nem tudtam hogy azon a környéken laksz
fasza