nem tom..nem mennének szar időt belga juhászok..de egész nap meg sem állnak,elképesztő mennyit tudnak futni... meg úszni is imádnak,amíg van labda vagy fa vagy bármi amit lehet dobálni..nem állnak meg,tényleg elfáradhatatlanok
Na megkapta a letolást fateromtól is...persze a végén benyögte, hogy beszervezett egy 300kmeres enduro túrára, de a mai miatt természetesen nem mehetek...úgyhogy tök király minden
kurva kipuff...jó sok pénz volt,feltettük...erre észrevettem hogy szétbaszta a keréknél a tengelyt tartó anya...2 személlyel beleér a kipuffba oda a jó kis karbon dob kb...valamit kitalálok,mert még nem lyukas a dob,csak a borítást szedte le az anya a gumiból pedig tényleg milik vannak hátra,160as
még pénzem sincs-.- most tankoltam teli a düvilt,meg olajat cseréltem benne...aztán nem vihetem..ezmiii? ahogy beérsz szentendére van egy emelkedő,majd utána egy hosszú balos,fater jött mögöttem kocsival,bedöntöttem a motort...leért a lábtartó,meg majdnem a dobozok is :DD és ezekután nem vihetem többet...kurvaélet
pedig csak tanítottam kanyarodni szegény vasat
adatlapod, nem is laksz messze debrecentől