Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké zéééé majd jelentkezz akkor.
igyunk a ktmekre... a ti fékeitekre meg az enyémre
Mennyiért válnál meg tőle?
Azért kreáltam ezt a kis tartót Egyébként innentől kezdve biztos nem fogom felrakni a rendszámot, azt elfelejthetik...aztán kapjon el, ha tud...
szeva

nekem is ilyen tartó volt fent, a köcsög rendőr 1ből megb....ot 20 ruppóra.
A faszkalap azt mondta hogy 3 méterről se lehet leolvasni a rendszámomat,a faszkalapos!
földmérő

de szomjas vagyok mint a disznó...csak most nem ihatok jéghideg szénsavas okosságokat vazze a torokgyíkom miatt
nem kockáztatok ilyen első fékkel

majd kicsit később mert fölmérő jön mert még mér .....hat fél hét és ihatunk valamit....
Zoozee nem szomjas!Eltünt.
helló vietnám!
Sziasztok.Mizu zoozee titkosba nyomod?Megyünk inni 1 et?
Hát nemtom, én most feltettem egy krosszgumit hátra a versenyre, de sztem ez kevésbé fog mint az EF-es ami előtte volt...mondjuk igaz hogy keskenyebb mint a régi volt (papíron egy számmal, optikailag inkább kettővel)...vagy csak sokat száradt egy hét alatt a talaj és azért, de esküszöm szarabb volt vele motorozni mint a kopott FIM-essel
Ez a halasi ilyen lett volna...de mivel Bajára kell mennem hatósági műszakira, így nincs mese...pilácsot kell felszerelnem, mert a gyári tartó már széttört
az balszerencse
Á mennyit bajlódsz ezzel a vizsga témával,már kajak sajnállak Nem volt ott a környéken olyan vizsgabázis ahol meg tudtad volna kenni a vizsgabiztosokat?Én előző mocimon még lámpa se volt hátul meg a rendszámot is szatyorba vittem.Kicsit jattoltam azt minden simán ment
Szerintem tedd fel rendesen a helyére a lámpa alá.
Vagy ha így marad, akkor tényleg kell felszereljél egy külön kis pilácsot a rendszám fölé...
Van egy ilyenem, ha nagyon kell, végülis eladhatom...
Nem tudom, hogy ezért baszakodhatnak-e...
Most azon filózok, hogy a világítást el fogják-e fogadni a rendszámtáblánál...mindjárt kimegyek és csinálok képet róla.
Esetleg valakinek nincs valami univerzális féle fejidomja eladóba?
ktm-es domino day,
Miért kéne Az enduroknak gyári állapotukban csont nélkül át kéne menniük a vizsgán...
Szóval semmi extra nem kell?
Szerencsére még a gyári F.I.M.-es van rajta
Mutatvány 3 felvonásban
Beszartam a kommenteken!