nekem is ilyen tartó volt fent, a köcsög rendőr 1ből megb....ot 20 ruppóra.
A faszkalap azt mondta hogy 3 méterről se lehet leolvasni a rendszámomat,a faszkalapos!
Hát nemtom, én most feltettem egy krosszgumit hátra a versenyre, de sztem ez kevésbé fog mint az EF-es ami előtte volt...mondjuk igaz hogy keskenyebb mint a régi volt (papíron egy számmal, optikailag inkább kettővel)...vagy csak sokat száradt egy hét alatt a talaj és azért, de esküszöm szarabb volt vele motorozni mint a kopott FIM-essel
Ez a halasi ilyen lett volna...de mivel Bajára kell mennem hatósági műszakira, így nincs mese...pilácsot kell felszerelnem, mert a gyári tartó már széttört
Á mennyit bajlódsz ezzel a vizsga témával,már kajak sajnállak Nem volt ott a környéken olyan vizsgabázis ahol meg tudtad volna kenni a vizsgabiztosokat?Én előző mocimon még lámpa se volt hátul meg a rendszámot is szatyorba vittem.Kicsit jattoltam azt minden simán ment
nekem is ilyen tartó volt fent, a köcsög rendőr 1ből megb....ot 20 ruppóra.
A faszkalap azt mondta hogy 3 méterről se lehet leolvasni a rendszámomat,a faszkalapos!
de szomjas vagyok mint a disznó...csak most nem ihatok jéghideg szénsavas okosságokat vazze a torokgyíkom miatt
majd kicsit később mert fölmérő jön mert még mér .....hat fél hét és ihatunk valamit....
Vagy ha így marad, akkor tényleg kell felszereljél egy külön kis pilácsot a rendszám fölé...