Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnapi nap sztorija, egy általam ismeretlen részen harmadik majdnem teligázon elém ugrott , egy alattomos sziklábol kiásott ott felejtett orosz lövész árok,,,,,

a következő kép supermen figura,motor felett el tova , csunya nagy combossal amit a kormány adott,,,,

tanulság: a lövész árkok sunyiban támadnak , és tavasszal harciasabb a kedvűk is ,,,,
jééé egy néger,,
mit kényeskedsz,,nem birod a szagodat,,

metált birod,,?
És még 3 napot motoroztunk a csapattal a környéken. . .
" Fáradtnak tűűűűnsz! Mintha nem a régi volnál...Hol van a tűűűz...."
Aztán a célban. . .
Mi a baj?
Első nap még tudtunk fürdeni!
láttam én már űberbrutál dolgokat a NET-en....ez még csak a bemelegítő kategóriába tartozik..
Kérdezd meg Dömét vagy Janit, milyen szagunk volt Erdélyben,mikor megérkeztünk 4 nap után Gyergyószentmiklósra...
reggel megkérdem, tudsz-e utánvéttel rendelni az importőrtől.
köszi
hf112
bocsi 151 es !
gas gasokba nincsen valamelyikben hf 150es olajszűrő?
Veszprémben van egy kereskedő, de Ő csak rendelésre visz le motort.
Ha újat akarsz látni, Dorogra kell jönnöd. . .
Motorral 1.5 óra alatt itt vagy!
6 centivel hosszabb az EC rugóútja elől és kb 3mal hátul.
2 kell, plusz láncvédő.

relét meg kapsz autósboltban olcsóért!
Vigyél mintát!
Kabbe

Amúgy mikor hazaértem és levettem a csizmát-térdvédőt, kis híjján a saját szagomtól rosszul lettem, szóval asszem amelyik csaj erre gerjed, az inkább hagyjon engem békén
Helló
Siófok környékén lakok és érdekelne hogy van e közelembe valahol GAS GAS kereskedés vagy szervíz mert kéne vmi motort vennem
és gondoltam megnézem a GAS GAS-okat is
úgy tudom hogy a nők szeretik a verejtékes, izzadt, férfi testet...MONDOM, A FÉRFI TESTET!
Ha valakit érdekel (Bugic pl.) felkerült a teljes eredménylista a klubos oldalra!
Ebben a melegben én örültem hogy éltem, nemhogy zabáljak...puncik meg úgyis elmenekültek volna a közelemből, amilyen szagom a végére lett
bezony...plussz ki kel fizetnie a repjegyemet...
Már megint a Paprika TV-t nézted?
paprikáskumpi, sok sűlt hus, sült kolbász, mindenféle csokik desszertek, jo csajok,, ,