tegnapi nap sztorija, egy általam ismeretlen részen harmadik majdnem teligázon elém ugrott , egy alattomos sziklábol kiásott ott felejtett orosz lövész árok,,,,,
a következő kép supermen figura,motor felett el tova , csunya nagy combossal amit a kormány adott,,,,
tanulság: a lövész árkok sunyiban támadnak , és tavasszal harciasabb a kedvűk is ,,,,
láttam én már űberbrutál dolgokat a NET-en....ez még csak a bemelegítő kategóriába tartozik..
Kérdezd meg Dömét vagy Janit, milyen szagunk volt Erdélyben,mikor megérkeztünk 4 nap után Gyergyószentmiklósra...
Amúgy mikor hazaértem és levettem a csizmát-térdvédőt, kis híjján a saját szagomtól rosszul lettem, szóval asszem amelyik csaj erre gerjed, az inkább hagyjon engem békén
Helló
Siófok környékén lakok és érdekelne hogy van e közelembe valahol GAS GAS kereskedés vagy szervíz mert kéne vmi motort vennem
és gondoltam megnézem a GAS GAS-okat is
a következő kép supermen figura,motor felett el tova , csunya nagy combossal amit a kormány adott,,,,
tanulság: a lövész árkok sunyiban támadnak , és tavasszal harciasabb a kedvűk is ,,,,