Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mi gulyásunk jobb volt
Amcsi race-ról sisakkamerás videjó...eléggé parasztba nyomja a srác a fák között
GMT? mert akkor skYro-nak 12-1-ig várnia kell
Nagyon jó volt a háziverseny! Na meg a paprikás krumpli jövöhét hétvégén ugyanigy ;)
várj....csak este 11 és éjfél között tudok megijedni...még várnunk kell...
habár amúgy is nyakamon az érettségi...
hát azt nem láttam...de most sokáig nem fogok menni,így hogy faterét sem vihetem...
meg a motorod is....
Miezazez?
az egész album megtekinthető a http://www.enduro-sport.hu/ képek, 2009, egyébb, Homokbánya titkai, :)
Hi.
köszi a választ!
néztem Lehotay oldalán a paramétereket, minden megegyezett!
(kivéve a felni gumi..) létezik? igaz azok idei modellek...
esetleg valakinek SM szett ha van!
köszike
karell
de jo volt a mai motorolás is,
de a tegnapi háziverseny is fincsi volt,,
az de egyedül voltam de idén nem vihetem többet... fater bepöccent vmi faszságon és kijelentette h csak az enyémmel mehetek...az meg mire kész lesz... idén már nem motorozom
Cseréltem ma vez ..öööö primer láncot az MZ-n
Bordó a düv? Békási HÉV átjáróban engedtem el most 7 körül, 2 személy.
Tuti 2 kell. Nekem akkor mondták Gyöngyösön, amikor reggel megjelentem a vizsgán.
Átszaladtam a Tescoba, volt ilyen kisbiciklire való bilicses tökör, fellőttem rá 15 másodperc alatt. (utána meg le)
voltam egomba,ott állt a passat
Szevasztok

Jó a megerősítés csak le kellett volna kenni egy kis hemerájtal
Tudod,egyből a rozsdára
Ment amúgy a válasz!
Köszi, akkor holnap még azt is kell kérnem...remélem a másik Gas Gasos csávó odaadja a reléjét, mert egy műszakiztatás miatt nem szeretnék venni...
Tudtommal 2 kell (smkp-ra elég egy).
Kipróbáltam a motort úgy, hogy összedugtam a két vezetéket...semmi változást nem vettem észre..se alul, se felül nem ment jobban a motor.
Az, hogy időpontom van hétfőre(műszaki), de nem működik az irányjelző, ami eredetileg nem is kellene a műszakihoz, de a halasi vizsgáztató szerint igenis kell...

Másik kérdés: egy visszapillantó elég, vagy kettő kell?
Mi volt az eredeti probléma?
Mert azóta elég sok dologról volt szó!
Meg a biztosítékokról .. .