Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Re GG elt!
mi van a skypoddal ? mert az enyém nincs belőve.....
mehetünk ...csak kell telefonálnom a kereskedőnek , hogy küldjön egy friss papírt(5010) a passatról .......új bizti.....aztán valakivel eredetvizsga és robi elintézi a többit......agyvérzés mennyi pénz a kurva anyjukat .....és állandóan szarik valamit a kutya már hetente egy kilóért.....nagyon tele a gyíkom.....hát nincs már pénzem .....inkább motorrra vennék cuccokat ....pl. gumiznám fel labancot...
Sziasztok skacok.Zééé ma is földmérsz vagy később megyünk a trafoba?
ja és még plusszba az is ha veletek van az erő....
morgen

andriskám előbbi rendőrsztoriból az a tanulság , hogy nem árt ha a budapesti rendőrfőkapitány az apád mint luke skywalkernek dart vader

ja megkaptam mailt adatokkal...köszönöm
Sziasztok.Sutyerák!Nemkell szerintemsem az index,de ma megyek a mozaikba vizsgáztatni és rákérdezek Tachográf miatt ezek a gyökerek vajon hány tiz millcsit kaszálnak naponta?
reggelit
Sutyi, a mai napig tanízják a kresszben a motorosoknak a karjelzés használatát.
Ez is biztos. És az is hogy ez azért van, mert ha nincs a motorodon irányjelző, vagy működésképtelenné vált (zakóztál és letört),akkor így is tudsz kölekedni.
Ja, más sztori. GasGas túra, 2006, majdnem a román határnál...kijövünk az erdőből, be egy faluba. Többiek kerékcsapágyat cserélnek, én elmegyek zöldkártyát kérni a motorra. Visszamegyek, egy srác mondja hogy ő is megy. Kurva sokára jön vissza,mondja hogy elkapták a rendőrök, illetve kint várták a biztosító előtt. Srác fejbúbig saras, motor is. Mondják hogy nem lehet leolvasni a rendszámtáblát, menjen be velük a yardra. Srác mondja hogy dehát most jött ki az erdőből!Nem érdekli őket, menjen be velük. Mire beértek, srác mobilon szólt egy rokon rendőrnek Budapestre, a főkapitányságra,aki leszólt oda. Na, egyből elengedték, bünti nélkül.
Jobb elől,bal hátul
elöl legyen rajta hátul ne
Inkább vidd irányjelzővel és bekaphatja a baromarcú. . .
Szivesen nincs mit.Én is kamionozom és tudom mekkora faszfejek a kpmesek.Bár én inkább külföldön vok mint belföldön.Gusztustalan hogy a tanulatlanságuk miatt szinte csak a magyarokra vannak ráálva mert ügye csak magyarul beszélnek jo esetbe.De ezt biztos faterod is vágja!Vidd csak a mocid index nélkűl.Lekell hogy vizsgáztassa.
ha engem kérdezel én is úgy emlékszem, hogy motorra nem kell index....de ha van rajta akkor viszont működnie kell......régebben biztos így volt most nem tudom 100% -ra....de szerintem maradt ez a felállás
Köszi, elég furcsa, hogy akiknek tudniuk kellene a jogszabályokat azok sincsenek vele tisztában...erre van is egy nagyon jó példám...apát megállította a KPM-es, kérte a tachográfpapírt és mivel hosszú a vezetékneve apának kilógott a névnek hagyott részen kívülre, azt mondta erre a KPM-es 300ezer...végülis kidumálta a dolgot, de azt mondta neki a KPM-es, hogy máskor írja így: Tubánszki I. Kb két hete állították meg újra, majd a nem olvasható név miatt újabb 300ezerra akarták megbünteti..aztán megkérdezte már, hogy meg lehet-e felelni a magyar jogszabályoknak, erre azt mondta a KPM-es, hogy mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja...
Ezt vidd el a bajai fasznak aztán olvastasd el vele!A motor nincs benne a kötelező irányjelzővel felszerelni járművek között!Ez biztos utálja a mocisokat
62. § Irányjelző lámpára vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
(1) Irányjelző lámpákkal fel kell szerelni a gépkocsit, a mezőgazdasági vontatót, a zárt vezetőfülkéjű, valamint a pótkocsi vontatására használt lassú járművet és a - motorkerékpár pótkocsija kivételével - a pótkocsit. A járműre felszerelendő irányjelző lámpák száma:
a) a pótkocsi esetében hátul, oldalanként 1-1 db,
b) az összes többi fent említett jármű esetében elöl és hátul oldalanként 1-1 db.
Nyergesvontató és olyan gépjármű esetében, amelynél az első és hátsó irányjelzők közti távolság több mint 6,00 méter, mindkét oldalon további, legalább 1-1 db oldalirányjelzőt kell felszerelni. A pótkocsit vontató lassú járműre és a lassú jármű pótkocsijára 1992. évi július hó 31. napjáig kell az irányjelző lámpát felszerelni.

(2) Irányjelző lámpákkal fel szabad szerelni a motorkerékpárt és a nyitott vezetőfülkéjű lassú járművet. Oldalirányjelzőt minden irányjelzővel ellátott járműre fel szabad szerelni.

(3) Az irányjelző lámpák fényének - anélkül, hogy a többi jármű vezetőjét zavarnák - nappal, ráeső napfényben legalább 50 méterről, sötétben, tiszta időben legalább 300 méterről határozottan felismerhetőnek kell lennie. E követelményeknek a hátsó irányjelző lámpa vonatkozásában a helyzetjelző lámpa és a féklámpa bekapcsolt állapotában is teljesülniük kell. Az első irányjelző lámpa fényének - a tompított fényszóró bekapcsolt állapotában - legalább 75 méterről kell határozottan felismerhetőnek lennie. Az irányjelző lámpák csak borostyánsárga fényt bocsáthatnak ki. Az azonos oldalon lévő valamennyi irányjelző lámpának azonos fázisban kell villognia. A pótkocsi irányjelző lámpáinak - külön kapcsolás nélkül - a vonó jármű megfelelő oldali irányjelző lámpáival együtt kell működniük.
Alvós banda!