Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah,onnan 3 km,solymár felé.
superzone felé laksz ?
nyitva az ablak és hallom a kurva sok motort a bécsin,meg a szentendrein..így hogy még a düvilt se vihetem..mi lesz velem?
Köszi
és gondolom ott foglalkoznak használt gépekkel is mert új motorra nem hiszem hogy lesz pénz
Esetleg ha tudnék venni részletre használt motort az jó lenne
Az klassz . énmeg mostmegyek életemben előszőr(még jogsimsem volt mikor vizsgára hordtam kis mellékesért) frankó vizsgára .
én megcsináltattam a műszakit...és azóta mentem 50 kmt novemberben vihetem újra remélem addig mehetek még vele...
Nekem ilyenszempontból mákomvan,nagymegdumálos(és mákom is van..) vagyok+elléggé pont leszarom ha nemtudom kidumálni/egyezkedni.... . Szerintem semmi +nincs ottsem..(voltammár szigoritotton de komálosvolt az is .
Próbálkoztam én kidumálással...még a műszaki árát is odaadtam volna neki, de nem akart elengedni...rohadt faszkalapos

Hatósági műszakin néznek valami plusz dolgot?
Igazi tajparaszt pikkelös köcsög rendör lehetett az .Nekem akart adni utvonalt,de mondtam minek mégvan müszaki+ugysemállokmeg és /vagy kidumálom
Nem kértem...úgy gondoltam azt a 2kmert meg tudom már tenni engedély nélkül is...hát tévedtem, mondjuk az én hülyeségem is, mert itt áll az udvarban a ducato csak be kellett volna dobni, de azért egy kicsit rohadt nagy szemétség, hogy a vizsgabázistól ~600méterre állítanak meg és nem hiszik el, hogy oda megyek, pedig ott a kölcsönadási szerződés, meg a meghatalmazás is a forgalmim mellett...
járva..kimaradt..
Szia(sztok)Levoltmár és/vagy nemvolt utvonalengedélyed?Én majelentettem be,szerdán viszem.
szevasztok.. kérek egy motort,most!
Hopp rossz fejecskét raktam raktam be...ezt akartam ja és a rohadt köcsög rendőr smájlit sajnos nem találtam
Na fiúk...ma se lett műszaki, szépen elvették a rendőrök a forgalmimat...most mehetek kibaszott hatósági műszakira, meg majd kapok egy szép kis büntetést is De itt volt nálam a papír, hogy műszakiztatás céljából faterom meghatalmazást írt meg minden kutyafasza, de rohadt köcsög volt a rendőr...ja és a hab a tortán, hogy ez a rendőr jelentett fel mikor az MXxel jöttem haza a rutinvizsgáról és mutattam neki, hogy rajta van a papíromon az átment felirat, de nem érdekelte...
Pár kép tegnapról:
Bálint, én nem tudom hogy te mit csinálsz, de állandóan ilyen sztoriaid vannak....lehet hogy te is a MEGYE környékén laksz, ahol sétáló fák és manók laknak? (Gyűrűk ura)
nem fontos mert utánvéttel tudok rendelni , csak ugy tudom valahol itt a környéken van valami gas gas üzlet és akkor beugrottam volna
A vegyifegyverekre még én se vagyok immunis...