Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Központi zár, immobilájzer, napfénytető, alarm, légzsák, első ülések 6 féle képpen állíthatók, 1.6-os, 16 szelepes kis motorral....
Na, ezt az autó dobták a fejemre, 90ezerért:
Teó-nak üzenem:
Azért hallottad hogy fájv ó klokk, mert az időeltolódás miatt itt egy órával visszább vagyunk...
Szóval téged is beszippantottak a zöldek! Áruló....
Pont mindig ezt a buzis képet rakjátok fel rólam, vazze....
Én meg az első
háj most értem haza mulatából majd holap felhívlak vagy ha nem akkor jól mulatam de szerinem hívni foglak csáááááááááááá motoroznom kerllllll!4444!
Ahogy egyszer egy nagy bölcs mondta: Amíg van pulzusod olyan nagy baj nem lehet! a többit meg le kell szarni.
nah én léptem
további szép estét
hááát ....elvagyok nagyjából...tavaly voltak gondok rendesen összejött...
most új házikó készülőben meg szomszédtelkek vétele fáraszt de amúgy rendeződni látszanak ügyeim...ill. már látom a fényt az algút végén....525 van ...elvagyok vele...
én sem!
hát szerintem itt attól nem félünk hogy te zöld leszel
áhh nem akarok (már az vagyok ) najó még nem...de mivel utálok úszni így elég kevés az esélyem hogy ironman legyek( bár tavaly augusztusban átküldtem a nagy pocsolyánkat(Balaton)) Zozzee veled vaccap? még 525?
Más: nem ide tartozik de most olvastam hogy csődbe ment a Csiki Bege?!
majd szétverjük a fejedet

szia gerre...ritkán jársz erre

ironman nem akarsz lenni ?
Veletek mi a helyzet?Endurózás egyebek?.... Vigyázz lassan ellenségek leszünk amennyit gyalog járok a zöldbe
Semmi kül...maratonozok mostanság... a motort meg megette a rozsda itt egy eredmény mostanából a második helyet tessék nézni az lennék én:
Ja!
Jani feleségének pár napja már voltak jóslófájásai, bármikor mehetnek szülni!
Szombat este és csak a vas című förmedvény van a tvben. . .
Ilyenkor azért jól jönnek a dvdk. . .

Szevasz Gerre!
Mi van Veled mostanság?
Rendesen eltűntél!
Valami új "projekt"?
Dani ez nem volt szép tőled.
Hello. Én már igen régen írtam erre a fórumra de már akkor is kb 1 éve nem ment Xlzx motorja..most azóta megint van valami gubanc vagy még azóta meg sem lett csinálva? Amúgy jó napokat mindenkinek
de nagyon jo volt ez a mai kis háziversenyesdi,,
zoozee kártérités az lessz persze, két maláj kurva, akik egész éjszaka a te kivánságaidat lesik,,
Én is
Én nem bazukáztam csak igniseztem.