Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, Jó Bálint, de A KAROS OLLÓ MINEK KELLETT?
Akkor én sokkal együttérzőbb vagyok nálad, Gyurika!
Egyébként kapjátok be....öööö,akarom mondani, jó reggelt!
kezd el újra a jogsit
akkoris.én még ott se mehetek
rutinpályán!
kurvaszád
aztán haza és megint vezetni
megjöttem
de már megyek is motorozni
Vettem GRO off road-1 olajat, ugyan annyi volt, mint a Trial-1, kíváncsi leszek rá, hogy van-e különbség.
Az első jó hír napok óta...a témában meg hónapok (vagy inkább évek) távlatában!
Nem volt eccerű egy asztalhoz ülni velük. Hálistenek a területileg illetékes vezetőjük jó fejnek tűnik, leginkább ezen múlott a dolog. El is mondták, h az országban eddig még nem volt hasonló kezdeményezés. Ami most tavasztól fog indulni operatíve. Azon leszünk, h jó visszhangot keltsünk, és megkönnyítsük az ország többi normálisan gondolkodó offródosának is az életét...
Na végre
Igen, nagyjából úgy tűnik, belátták, h nem fognak bírni azokkal, akik télleg idióta módon motoroznak. Ezért most kissé ránk is vár a feladat, h szervezett keretek közé szorítsuk a terepsportot a megyében... és talán akkor hódolhatunk eme szenvedélyünknek
Reggelt.Akkor énmég ráérek 17hónapot várni a szerelés elkezdésével barátomnak motorján kellene a berugókarmechanikát megjavitani ..
Emlékszem pár hónapja írtad, hogy lehet találtatok valami kiskapuk Gratulálok, ha összejön
Szewasztopol!

Örömmel jelentem, hogy a DDNP Igazgatóságával alakul a viszonyunk errefelé, aminek eredményéről rövidesen be tudok számolni

(DDNP=Duna-Dráva Nemzati Park)
Mázlista
Csepelen tudok egy olyat amelyik viszonylag gyorsan, elég olcsón és jól dolgozik...gondolom sokat segítettem
Zoozee
nincs valami fejidomod elfekvőben? olcsópénzért?
meg 23as kormányod?