Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah és ez itt a reklám helye, : a TAKÁCS MŰHELYBEN csináltam ami a világ legjobb műhelye, a világ legrendesebb motoros főnökével TAKY bá-val ,,,
A lánckerekem ~1,5 hónapja van esztergályosnál...5lyuk kellene rá
Tudod hogy van ez, egy szerelő dolgozhat gyorsan, jól és olcsón...de ezekből még ideális esetben is csak kettő választható...Gyurika az utolsó kettőt választotta...
hát hidd el hogy nem kis baja van...
ha nem kell az együtt érzés akkor csak szóljál
Nem fért bele csak a nyakáig, úgyhogy akár olvadhatott is volna nyugodtan...
Azért akkora nagy baja nincs a motorodnak, hogy 1,5 évig kelljen szerelni...annyi idő alatt egy csavarból fel lehet nevelni egy motort....
szerencse hogy nem olvadt bele,, az szép lett volna,,
lehetne minőségibb
próbáltam... semmi
igaz hogy én ezt összerakom cirka 30 perc alatt fél kézzel, és utána husss és pöccc, de az eggyűttérzési szándék a fontos,,
srácok,az együttérzés akkor fog kezdődni,amikor másfél évig fog nektek is szétszedve állni...
Előző munkahelyemen vicces kedvű kolléga beledugott egy féllityis kóláspalackot a 625-ös kipufogójába...az első rúgásnál úgy lőtte el vagy másfél méterre hogy öröm volt nézni
erröl beszélek,
A motorral?!?
Nem ismerlek!
c-45 szerszám acélbol van, plussz hökezelés, na ennek kopjon majd ki a furata a rezonanciátol,,
Én már felejtettem benne, de beindult..elindultam motorozni és mondom magamban, hogy mi a francért nem akar menni a motor...megállok, nézelődök aztán észrevettem, hogy a dugót a lyukban hagytam
mert imádok DUGNIIIIIIIIIIIIIII,, :)))))))))))
Ja, akinek ilyen játékszerei vannak otthon...annak könnyű...
majd ha egyszer te is elfelejted hogy benne van a kipuf dugo, és már tiz perce rugdosod otthon menetrekészen, és széjjel basz az ideg hogy miért nem indul,,, utána majd te is teszel bele valami feltűnő szallagot,,
Miért dugtad be a kipufogóját szegénynek
lenes ehhez mit szolsz? én csináltam,meg a marogép, most megy hökezelésre,
Lakodalomban voltál, vagy mi ez a szalag?
én is csatlakoznák a Gyurikával Eggyűttérzők Táborába, ( GYET:) direkt szétszedtem én is a motoromat söt még a kindernek a kis cr 80-át is ,,,
Legyen inkább maláj, akkor olcsóbbra kijössz