Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de el ám ....elvittük fecót is (ferozzo-t) minden fasza volt lájtosan indultunk de már a kettest vadul tettük.....aztán így ment a mai nap most jöttünk ki az erdőből....húú de elfáradtam...
Ádám volt,meg a millerlevi meg valami 426yahamás srác.De Ádi reggel defektet szerelkt mire kiért addigra máán kiszakadt a belsőböl a szelep és bement valamelyik haverjával egy belsőért.Kihott egy komplett kereket ami nem is bele való volt hanem abba a 25-ös xlr hondába.NO azt szétdönötte,belső ki,be a gasgas-ba.Motor össze..Azt goo---
10 perc után motzor szétszed,mert elfordul a belsőő.Ezer perc szerelés és utána motor össze--és goo.... Ádimájszter előbb utóbb ráérez a kerékszerelés rejtelmeire.ahahahhahaha...Jó volt egyébként.
Na az zsír!Beszétem reggel a Havrival.Csalt engem
,is csak mán öööeg vagyok az ilyesmihez De akkor végre nem kellet 13-15-en vonatozni egymás után.Beszéltem ma a W.Sanyiva. és kérdeztemem miylen volt a sóskuti faszság,.Oszt mondat,hogy iszonyat rampli,meg extra sok paraszt aki taposott mindenkin keresztül,meg ment a lökdösődés,mag anyázás.Szóval nem volt elragadtatva a racongolók mentalításátol.Szlovákok porig alázták megin a magyar első osztályt...
Ádám is ott volt, meg a csipet csapat?
végre motoroltál? remélem elcsöppentél a gátyádba olyan jo volt,,
négyen voltunk, Sanyika, Havrán Ati, Kovács Tibi, meg én, gondolhatod finom kis űtös mtorozás volt, uton nem mentűnk, csak a vadonban,
jó ám.......
Ahoj BrutálBálint!
Merre voltatok,hol még a madár sem járt?
Voltam ma lent pakkeszin a homokbánytokban,verettem néhány köröcskét és dombocskát,de nekem egy kicsit ingerszegény a környezet..........MI a helyzet?
dejo volt a mai motorolás,,
jah szevasztok
Mindenki motorol?
Tegnap 2x megrázott kesztyűn keresztül a kuplung
megy a melóóó
amúgy jó reGGelit!
hívlak most jön a srác.....
nem szarral gurigázok vazze

ma végre mi is megyünk egyet
mentem melózni...Zozi hívj légyszi ha van valami fejlemény. sziasztok!
sajnos igyvan, csak egy műbalhé és arc szerepcsere lessz a szinházban,, (pl: meggyesi-gyurcsány )

sajnos egyre többször látni a cselekedetein a viktornak is hogy ő is csak egy szereplö statiszta ebben a szinházban,,,

mert most ki lehetne hivni az embereket az utcára, előrehozott választásokkal lemondatni a vezetést, és kisöpörni az egész bagázst,
hiszen erröl sipolt állandoan a nyiktor,,,,,

vajon most miért nem teszi,,,?

vajon,,vajon,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,
ma már kilenkor indulás van, tiszta sztahanov egy társaság lakik erre,,,
jo a szűrőcentrifugád mester, de kár hogy mi kidobtuk ezt a centrit kb tiz éve,
morgen bélák,
Ezüst
Mindjart meló
arany...volt cserebere?
besza... szűrőcentrifuga.
az anyjának a picsáját lesz jó fej ez a gyökér patkány