Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Egy dombról gurultam lefele és vont benne 1 elsökerék méretü gödör,na abba belementem aztán hátsókerék a levegöbe én meg lepattantam a vasról,az meg az oldalán vgy 3-at gurúlt aztán megállt
utánna lementem fölállítom és a kúrva annyát
a hallod ha beszélni tudna az a két szem,
Csövi

Mennyibe fájna az nekem?
Még mielött beírnád az árát oszd el 2-vel azt meg 3-mal!
kösz
Ja meg egy képet ha tudsz rakjál már be
Húsvetra kell mindenképpen 1 kormány
Akkor neked az kabalaként is üzemelt
az a kétszemű fejidom már megélt egy pár motort,, látott egy-s mást,
Hova estél te vadmotoros?
Na végre valami kultúrált lámpa Nem de kajak az előző kétszemű nem a szépségéről volt híres
ma raktam fel motorozás elött, már bevan vakolva rendesen,,,
a mai nap negativ mérlege, haver telibevert egy betontuskot drz-vel, kipifogo teljesen rálapult, a váz szana széjjel rogyott elöl, és a blokk jobb fele gyakorlatilag megsemmisűlt, letörtek a blokktarto fűlek, még a váltoba is be lehetett látni, csunyán néz ki,,,,
be kell kenni sárral de a fejidomot igényesen kihagyjuk?
mai találos kérdésűnk,: - hogyan lehet 7500 ft-bol yamaha-t varázsolni a giszgaszbol,? igy-e,,
hajrá, igy tovább,
nekem van itthon egy feketére eloxált acerbis, köll?
Á én nem indultam Csak néző voltam kint .Beteg voltam egész héten szóval még ma se voltam toppon.Majd Április 4-én megyek Halásztelken
vagyis hányadik lettél?
kösz te is indultál?
Láttalak srác jól mentél grat!Zoozee te hun voltál vagy nem jöttél ki?
grat nagymester!
nem tervezem amúgy kategóriámba nemtom hányadik lettem volt egy husaberg az rajtnál már okádta magából a gőzt az sztem kiesett mind1 majd kiderül pár napon belül
voltunk mi is motorolni...aztán 60 km után szentkereszten megálltunk..meghalt az sv és vártuk a segítséget elkezdett kerregni,csattogni,majd meleg lett és akkor elhalkult... leállt alapjáratról,nem akart újra indulni,lejtőn begurultunk vele,ment 10 kmt gond nélkül majd megint leállt alapjáratnál...önindító nem indítja... nagyon picit teker rajta..mi lehet a probléma?
gratula....egyre jobban fog menni......ezért a 14:00 órai versenyeken már ne indulj!
76. a 131ből kondim az nagy nulla elsőkör végén mega 2.körben majd meghaltam úgy fátaka akarjaim de végére elmúlt nagyából de sokszor megelőztek sajna volt egy domb ott volt némi felfordulás meg áltunk páran várni mert nem lehetett felmenni de volt bár barom aki felment szart rá h másiknak motorján átmegy vagy vmi ott megelőztek kb 15en aztán egy cr125bevágott elém miközben előztem leszorított a páyláról mocim csináltkb 3hátraszatlót ott is megelőztek kb 6an egyik kanyarba meg túlságosan szűken fordultam vagy mi és egy karó bekerült a küllőim és alánc közé mire kszedtem megitn lehagytak kb 6an de a rajtom jól sikerült külön ratoltaka aköbcenti szerinti kategóriák E3ban 8an voltunk elsőként rajtoltam de ahoz képest h első verseny meg szara kondim szerintem nem rosz eredmény
Gratulálok!

Hányadik lettél?
túlvagyok életem első versenyén tök zsír volt