Milyet szeretnél?Kéket,vagy pirosat? ..képzeld milyen szar mikor ott van a garázsomban egy 16üzemórás crf honda és nincs vele kedvem menni ..teljesen kétségbe vagyok esve
ááááááá,nincsenek problémáim! csak a boros tea beszél belőlem,vagy csak a murci és nem is a tea,de a cél töretlenül almádi leigázása! hahaha.....
........és hogy muzsikál a gas-yam,vagy yamagas?Új lámpamaszk minusz 15 másodperc/negyed perc?Nagyon csinos vele a gép+
képet róla? Micsoda egy perverz vagy!most mondta hogy 28-as.Mindíg így vezsi fel a telefont : Szia a gyuri vagyok....tudod aki a múltkor az arcodra verte a ge cit!...ejj majd jóól odaveretek a 28-assal........Jujj vigyázz,nagyon dúrva a srác,mert ő brutálbálint a túlélő,ki gyalog járja az erdőt!
Havri nem jőn husvétkor mert műtik a térdét..
viszont ugy néz ki én se tudok menni mert csajom szolt hogy pont akor lessz a szilvásváradi kutyakiállitás, én meg elfelejtetem,,,
........és hogy muzsikál a gas-yam,vagy yamagas?Új lámpamaszk minusz 15 másodperc/negyed perc?Nagyon csinos vele a gép+
amugy ez olyan ami elöre is kűldi kormányt kb2-3 centivel,
és ha kint vagy akkor már le is mérheted
a lemérés 2000 ft,
akinek 28 mmes kormánya van nem lenne szíves nekem lemérni,hogy milyen magas és milyen széles az átalakító?
viszont ugy néz ki én se tudok menni mert csajom szolt hogy pont akor lessz a szilvásváradi kutyakiállitás, én meg elfelejtetem,,,
a Havrán Atival már motoroztam romcsiba,jön húavétkor ő is?