Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez tudja a 22-es, a 28-as, söt a fristáljos 32-es kormányt is, bár szerintem még az 50-es cső sem akadály neki,,,
Milyet szeretnél?Kéket,vagy pirosat? ..képzeld milyen szar mikor ott van a garázsomban egy 16üzemórás crf honda és nincs vele kedvem menni ..teljesen kétségbe vagyok esve
tessék,
ha térdenállva rimánkodsz sem adom el,,
adjatok egy motort,mert megőrülök
ez az bálint?Ez is állítható 0-15465151651mm-ig!Ez az rikkikármájkrém replika
Csináljak róla egy fecco-photoshop kreációt a befogórol?
lehetséges .... nem emlékszem már rá pontosan jönnek rajtam az öregség jelei
ááááááá,nincsenek problémáim! csak a boros tea beszél belőlem,vagy csak a murci és nem is a tea,de a cél töretlenül almádi leigázása! hahaha.....
........és hogy muzsikál a gas-yam,vagy yamagas?Új lámpamaszk minusz 15 másodperc/negyed perc?Nagyon csinos vele a gép+
amugy szerintem egyszer már lefényképeztem neked ezt a holmit,,, szerintem,,,,,
te mennyire hűje vagy,,,
úgy fáj a kezem olyat lebasztam egy fának ....most jön ki a baj mikor megpihenek agyvérzés ...de jó volt ma baszkolódni
Mindenhol válság,van az emberek mindenből pénzt csinálnak
képet róla? Micsoda egy perverz vagy!most mondta hogy 28-as.Mindíg így vezsi fel a telefont : Szia a gyuri vagyok....tudod aki a múltkor az arcodra verte a ge cit!...ejj majd jóól odaveretek a 28-assal........Jujj vigyázz,nagyon dúrva a srác,mert ő brutálbálint a túlélő,ki gyalog járja az erdőt!
eggyre gondoltunk,
2000 a mérés plussz 800 a kép
a kép egy ezres a lemérés 2000 ft, drága világ van,
amugy ez olyan ami elöre is kűldi kormányt kb2-3 centivel,
Képet esetleg tudnál róla csinálni?
és ha kint vagy akkor már le is mérheted
nekem van egy 28-as átalakitom, kell,? 3000 ft,

a lemérés 2000 ft,
mert elszoktál a jotol,, és a punnyadt tested nem birja,
Hellosztok!
akinek 28 mmes kormánya van nem lenne szíves nekem lemérni,hogy milyen magas és milyen széles az átalakító?
Havri nem jőn husvétkor mert műtik a térdét..
viszont ugy néz ki én se tudok menni mert csajom szolt hogy pont akor lessz a szilvásváradi kutyakiállitás, én meg elfelejtetem,,,
szeva

a Havrán Atival már motoroztam romcsiba,jön húavétkor ő is?
szevasztok,helyzet?