távoltól tudtam megnézni a papírt amin rajta voltak az eredmények de úgy számoltam h 102en indultunk 86an értünk célba és 40. lettem rajtom nem sikrült most oylan jól de egyáltalán nem számított mert kurvanagy tömegbalesetek voltak és csomót kelelt várni úgyhogy feltorlódott a sor nagyon fárasztó votl egész páyla rumplis volt de nagyon a homok meg nagy mély volt meg sóder is volt volt beásott gumi felvezőtkörön meg 1. körbe még simán átmentem rajta de utána totál kész votl sokan felakadtak és akkor szétkaparták a gumisor előtt szóval lett egy nagy árok és utánaa gumi nem volt egyzserű átmenni rajta.... utsó körbe meg elestek előtem 2n egy homokos feljáróban de ők még onnan fel tudtak menni én már nem visza kellet mennem és újra nekifutni ott lehagytak jópáran kicsit szar votl a szervezés kicsiknek 2felvezetőkör volt mert nem volt egyértelmű a szalagozás aztán 3. osztálynak a felvezetőkörén is volt káosz egyzser csak azt vttem észre h jönnek velem szmbe akkor szól az első h szara szalagozás ja meg az is kicsit szar volt h kocsival nemn lehetett bármikor ki-be menni mert a nyomvonal keresztezte az utat ez a kisseb baj votl a nagyob az volt h nem volt rendes út swiftet felültetük hátsólökhárító kcisit le is szakadt
Nemzetközi Nyílt Magyar Bajnokság
ProMX1,MX2; AmMX1,MX2; 85
Román Magyar Kupa (valamennyi géposztály)
Junior Kupa 50, 65
Április 5 Vasárnap.
Hódmezővhely, Rolandring
Tel: 30/205 9533
Rendező: Center Motorsport Club
Rendezvény igazgató: Nagy László
Zsüri Elnök: Veres János
Verseny igazgató: Kiss Imre
Technikai vez: Földesi András
Értékelés vezető: Földesiné Edit
Versenytitkár: Nagyné Czuczi Rita
Rendezőgárda vez: Tóth Sándor
Nevezési díj: 10,000.- és Junior Kupa 8,000.- kpl.
Gépátvétel: 7,30- 9,00
Edzések: 9,00-12,00
Versenyek: 13,00
ProMX1,MX2; AmMX1,MX2; 85
Román Magyar Kupa (valamennyi géposztály)
Junior Kupa 50, 65
Április 5 Vasárnap.
Hódmezővhely, Rolandring
Tel: 30/205 9533
Rendező: Center Motorsport Club
Rendezvény igazgató: Nagy László
Zsüri Elnök: Veres János
Verseny igazgató: Kiss Imre
Technikai vez: Földesi András
Értékelés vezető: Földesiné Edit
Versenytitkár: Nagyné Czuczi Rita
Rendezőgárda vez: Tóth Sándor
Nevezési díj: 10,000.- és Junior Kupa 8,000.- kpl.
Gépátvétel: 7,30- 9,00
Edzések: 9,00-12,00
Versenyek: 13,00
Csak minnél hamarabb,mert már nagyon viszket a seggem
Balfasz vagyok én ehhez a linkeléshez......
http://www.kepesmotor.hu/kross..." target="_blank">Ac-10
Na jelentkezők?