A motorodon pedig már nem is csodálkozom, sőt meglepődtem volna ha már gurulnál! Szerintem még idén pihenj, majd jövőre friss energiával könnyebb lesz!
Csak hülyülök! Sajnálom, hogy nincs még kész, de remélem hamarosan már tudsz majd menni végre vele, már nagyon rád férne!
Hát az jó lenne, de az elkövetkező időszakban a kis családom fogja lekötni minden időm, de azért ha lesz rá lehetőségem akkor mindenféleképp szeretnék hazai és pár nemzetközi triál versenyen idén részt venni!
A sör is jól hangzik, de már elszoktam a sör ízétől Szeretnék rákoncentrálni a versenyekre! Jó lenne valami eredménnyel megkoronázni a kislányom születésének évét! De majd meglátjuk mit hoz a jövő!
Bálint, leszünk barátok?
Szeva ronis megkaptam a kormányt,de azt nem mondtad hogy ajándékot is kűldessz hozzá!
Na nem baj elfogadom,majd megiszunk valamit eccer.
Kösz
Csak hülyülök! Sajnálom, hogy nincs még kész, de remélem hamarosan már tudsz majd menni végre vele, már nagyon rád férne!
A sör is jól hangzik, de már elszoktam a sör ízétől Szeretnék rákoncentrálni a versenyekre! Jó lenne valami eredménnyel megkoronázni a kislányom születésének évét! De majd meglátjuk mit hoz a jövő!
Ma vittem bé a kórházba a párom, elméletileg még van 2 hét, de szerintem előbb itt lesz már velem a kis triálos utánpótlás!
Veled mi a helyzet? Motorod?